Рівняни мріють про 70-річчя Перемоги?

2128 0

Ми у соцмережах:

Рівняни мріють про 70-річчя Перемоги?

Саме такий висновок можна було зробити після чотиригодинного "діалогу з країною" за участю Віктора Януковича, який показали минулої п'ятниці на кількох телеканалах одразу.

Тому що із нашої області до ефіру потрапило лише одне запитання до керівника держави. Голова "обласної ради ветеранів" Олександр Ковальчук запитав у Віктора Януковича про те, як в Україні збираються відзначати 70-річчя Перемоги у травні 2015 року. Додамо, що прямий ефір Януковича із Рівненщиною відбувся у приміщенні обласного госпіталю для інвалідів війни у Клевані. Треба розуміти, що життя у рівненських ветеранів за нинішньої влади настільки добре забезпечене, що залишається лише про святкування думати. Справді, що може бути більш важливим для понад мільйона жителів нашої області, ніж урочистості через два роки? Звісно, що на той час у нас ще будуть ветерани, кількість яких, сподіваємося, до того часу не зменшиться. Бо на той час тим, хто насправді міг воювати, вже буде за дев'яносто. Ми їм усім бажаємо здоров'я і гарного святкування. Що робити решті рівнян, для яких особливості урочистостей 2015 року не є головною проблемою життя? Чекати наступного "діалогу з країною"? Чи вирішувати свої проблеми самостійно, на повідомляючи про це у прямому ефірі Віктору Януковичу? Про запитання, які рівняни насправді хотіли б задати главі держави, ми запитали у них самих.

Сергій ТКАЧЕНКО.

Голос народу

Марія, студентка: — Якби я мала можливість, то запитала б у Януковича, чи будуть студентам виплачувати стипендії. Останнім часом у соцмережах пишуть, що він запропонував скасувати студентські стипендії.
Інна, перебуває в декретній відпустці: — Я спитала б, чи буде підвищення зарплат і пенсій. Адже з такими зарплатами і при нинішніх цінах вижити дуже непросто.
Максим, інженер: — Мені від нашої влади бракує впевненості у завтрашньому дні. Хотілося б, щоб Президент озвучив хоч якісь конкретні плани на найближчі роки.
Ганна, пенсіонерка: — Президента спитала б, коли для молоді буде робота і коли зникне тіньова схема працевлаштування. У мене дві дочки, обидві безробітні. В однієї з них — двоє дітей. Як жити — не знаємо.
Борис, пенсіонер: — Мене турбують ціни на продукти та комунальні послуги, які постійно зростають. Тим часом субсидії добитися майже неможливо.
Олег, підприємець: — Коли в судах буде правосуддя? Я особисто не маю жодних справ у судах, проте спостерігаючи за подіями і в судах, і в країні загалом, інакше як бардаком це назвати не можу.
Галина, санітарка: — У мене є маленькі внуки. Коли вони хворіють, на лікування треба багато грошей, бо ліки тепер дуже дорогі. Тому хотілося б, щоб знизили вартість ліків хоча б для дітей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також