Ризик — мінімальний

940 0

Ми у соцмережах:

Ризик — мінімальний

Щоб не заразитися коронавірусом, головне — постійно стежити за тим, де ваші руки в даний момент і чи чисті вони. Щоразу після того, як торкнулися поверхні, до якої могли торкатися інші люди, дезінфікуйте (санітайзером) або мийте руки.

Друге — не чіпати обличчя руками, усвідомлено стежити за цим. Ми весь час торкаємося обличчя, навіть не помічаючи цього. За статистикою, людина несвідомо робить це близько 90 разів на день. Як себе натренувати в цій усвідомленості? Один із способів — почати носити маску. Ідея не в тому, що вона захистить від зараження, а саме в тому, щоб навчитися не чіпати обличчя. Тому проста порада: виходячи з дому, обов’язково надягайте маску.

Два цих пункти разом — тримати руки чистими і не торкатися обличчя — неймовірно сильні способи захисту. Вони будуть ефективні в 99,9% випадків.

Третє: в звичайних умовах — на вулиці, в магазині — респіратори не потрібні.

Четверте — соціальна дистанція. Тримайте дистанцію в 1,5-2 метра одне від одного. Це дуже просте правило, але надзвичайно ефективне.

Самоізоляція — це такий феномен, який потрібно просто прийняти як спосіб існування на найближчий період. Це просто новий спосіб взаємодії один з одним і з навколишнім світом. Головне — звикнути до нових правил життя. І як тільки правила стають звичкою, нові норми вже не здаються такими важкими і страшними, а зайвий страх і паніка поволі зникають.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також