Рок-гурт «Кам`яний гість» зняв на Оствиці у Рівному новий кліп на айфон (ВІДЕО)

201 0

Ми у соцмережах:

«Кам'яний гість»

Кияни вже почули «Шато - Гаяр» наживо на благодійному концерті гурту «Кам'яний гість», який проходив у суботу у клубі Docker-G pub.

«Кам'яний гість» – це український рок-гурт з багаторічною історією, який був заснований у 1998 році у місті Києві. Результатами їхньої натхненної творчої подорожі вже стали 5 студійних альбомів, а також велика кількість концертних виступів, у т.ч. благодійних. Тексти пісень "Кам'яного гостя" торкаються дуже різних важливих тем (любов, радість, війна, смерть, сенс життя, оптимізм натхнення), а музика поєднує в собі звучання етнічних мотивів та року. В наших аранжуваннях присутні: гітари, барабани, флейта, губна гармоніка та навіть австралійський діджеріду.Засновником гурту, лідером, вокалістом, а також автором пісень та перекладів є Юрій Верес.
 
У повідомленні рок-гурту «Кам'яний гість» йдеться:
- Друзі, нарешті у нас з'явився кліп, знятий на звичайний айфон! Й хоча пісня "Шато-Гаяр" не нова, вона особливо актуальна сьогодні. Це меседж про те, що надія є навіть у найскладніших ситуаціях, а також про те, що від поразки до перемоги - лише один крок.
Віримо, що в цій жахливій війні ми обов'язково переможемо!
Безмежно дякуємо:
ЗСУ - за все;
Юрій Ойцюсь - за організацію та проведення зйомки;
Andriy Permyakov - за ідею та запрошення;
Віктор Чернецький - за кольорокорекцію, обробку та редагування;
всім музикам гурту Кам'яний гість - за витримку та любов;
Зйомки відбувалися на мальовничому озері "Басів Кут", яке знаходиться біля парку історичної реконструкції Оствиця в Рівному Заздалегідь вдячні вам за відгуки та коментарі .
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також