Самі у лісі

3140 0

Ми у соцмережах:

Самі у лісі

Двоє дітей загубилися минулої середи у лісі, куди їх взяли батьки збирати гриби. Якщо трирічного Сергійка, який заблукав у сарненських лісах, знайшли через кілька годин, то 10-річного Володимира, який зник неподалік села Лісове у Дубровицькому районі, шукають ще й досі.

— Малюк у Сарненському районі загубився в середу вранці, а знайшли його увечері, близько 18-ї години. Стомлена дитина, яка здолала далеку та небезпечну дорогу, спала під кущем, — повідомила "РВ" Олена Дудко з СЗГ УМВС України в Рівненській області. — Начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко нагородив годинником майстра лісу Кричильського лісництва Сарненського держлісгоспу Юрія Момотока, адже саме він знайшов хлопчика у лісі.

10-річний Володимир поїхав у ліс разом з батьками на підводі. Близько 13-ї години вони збиралися повертатися додому і спохопилися, що хлопця немає. Батько думав, що він з матір'ю, а мати — що він з батьком. Селяни годину шукали хлопця, потім поїхали в село за допомогою. Згодом долучилися й правоохоронці, групами прочісували місцевість. Зниклого хлопчика із середи шукають працівники міліції, рятувальники та прикордонники.

Орієнтування на пошуки дитини розіслали по всій Рівненській області. Жителі села Сварицевичі, односельці Володимира, надають для пошуків власну техніку, яка може пройти лісовими дорогами. Хлопчик мав з собою відерце для грибів та ніж. Якийсь ніж у лісі знайшли, але батько зниклого сказав, що то не їхній. Пошукові групи уже пройшли чотири тисячі гектарів лісу, деякі ділянки оглянули двічі, але дитина наче крізь землю провалилася. До пошуків міліція залучила малу авіацію.

— Хлопець дуже жвавий і комунікабельний, з усіма товаришує, ні з ким не конфліктує, — розповіла класний керівник Володі Ольга Стрибулевич. — Володя — молодший у родині, у нього є старша сестричка, яка ходить у восьмий клас. У п'ятницю у школі занять не було, усі вчителі пішли на пошуки хлопця.

Ясновидці, до послуг яких вдалися, запевняють, що дитина жива, сидить десь у лісі біля болота під березами й чекає на допомогу. — Пошуки триватимуть до тих пір, поки ми знайдемо дитину, — заявив начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також