Сергій Рибачок: "Моя команда — це незаплямовані професіонали"

2296 0

Ми у соцмережах:

Сергій Рибачок:

— З місцевим Майданом моє призначення не обговорювалося. Втім, щойно я увійду в курс справ в області, на це мені потрібно кілька днів, обов'язково вийду до людей. Впевнений, що ми знайдемо спільну мову.

— Громадські активісти вимагають погодження кадрових призначень з Майданом. Однак те, як тишком Турчинов призначив вас головою, за квотою "Свободи", свідчить про підкилимність цього процесу. Це викликає у багатьох обурення. — З місцевим Майданом моє призначення не обговорювалося. Втім, щойно я увійду в курс справ в області, на це мені потрібно кілька днів, обов'язково вийду до людей. Впевнений, що ми знайдемо спільну мову. — Чи є у вас управлінський досвід? — Упродовж п'яти років керував приватним підприємством. Крім того, маю досвід державної служби, оскільки останні кілька років працював помічником-консультантом народного депутата Олега Осуховського. — Як ви, як голова ОДА, плануєте співпрацювати з депутатами обласної ради, зокрема тими, які ще донедавна належали до провладної більшості й саботували сесії обласної ради? — На Рівненщині склалась унікальна політична ситуація. Незважаючи на те, що більшість населення підтримувала і продовжує підтримувати колишні опозиційні, а нині провладні сили, в мажоритарних округах перемагали представники від Партії регіонів. Ці депутати хоч і розпустили фракцію ПР в обласній раді, все ж досі з мандатами народних обранців. Наразі переформатувати раду ми не можемо. Для цього потрібно провести дочасні вибори. Тож нині проводжу консультації з усіма депутатами, незалежно від їхньої політичної приналежності. Апелюю до їхньої свідомості, почуття патріотизму. Сьогодні такий час, що потрібно забути про політичні прапори і в найкоротші терміни приймати рішення, які забезпечать нормальну життєдіяльність області. — Цілком ймовірно, що після дочасних виборів Президента України можуть знову повернутися до зміни голів облдержадміністрацій… — Такі стислі терміни і спонукатимуть мене та мою команду максимально швидко та ефективно приступити до роботи. Так, цілком прогнозовано, що після президентських виборів знову постане питання призначення голів обласних адміністрацій. Можливо, не всіх, а лише окремих. Тож працювати потрібно вже. — Про команду. Чи можете назвати хоча б прізвища своїх майбутніх заступників? — Поки працюємо над цим питанням. Скажу єдине — це мають бути професіонали, які не заплямували себе раніше.

Влад ІСАЄВ.

Довідка РВ

Сергій Рибачок народився 15 листопада 1977 року на Хмельниччині. Із 1999 до 2005 року навчався в Національному університеті "Острозька академія", закінчив докторську програму із політичних наук в Академії гуманітарних наук ім. Олександра Гейштора в Республіці Польща. Потому працював викладачем факультету політико-інформаційного менеджменту у Національному університеті "Острозька академія". З 2010 року — депутат Острозької міської ради, голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у міськраді. А із 2013 року — помічник-консультант народного депутата України від ВО "Свобода" Олега Осуховського, працював над передвиборчою програмою Олега Осуховського. Сергій Рибачок одружений, виховує доньку. Їздить на авто BMW 520.
tag:майдан


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також