Що то було? Мабуть, НЛО...

3791 0

Ми у соцмережах:

Що то було? Мабуть, НЛО...

— Після розмови мені запропонували секс з їхньою жінкою, — знітившись, зізнається Володимир Воронежський. — Це була така страхолюдина, що дивитися на неї було бридко, але після того як інопланетянка зайшла в якесь коло, вона перетворилася на жінку подібну до наших — земних. Коли це побачила моя дружина, то вчинила скандал. Гості з іншої галактики дивувалися, чому вона так реагує, адже це звичайний процес розмноження. Мені довелося пояснити їм, що у нас це відбувається зовсім інакше і підкріплено не лише інстинктом розмноження, а й взаємними почуттями.

Неймовірні події, які передували цьому примусу до статевого контакту з невідомою істотою і досі 34річний мешканець Дубна Володимир Воронежський згадує з жахом. Пан Володимир переконує, що все, що він розповідає — чистісінька правда. І перед зустріччю із кореспондентом «РВ» дубенчанин навіть про всяк випадок «озброївся» довідкою від столичного психіатра. Читаємо довідку — дійсно, лікар пише, що пан Володимир психічно здоровий і повністю адекватний. Отож історія про літаючу тарілку, інопланетян та мандри у Всесвіті дійсно трапилася із цим чоловіком?

Чоловічки справді були, вони не ввижалися! Родина Воронежських мешкає поблизу Дубенського замку. Володимир працює спортивним тренером, а його дружина доглядає вдома трьох дітей. Нічим особливим вони з-поміж своїх сусідів досі не вирізнялися. Але цей випадок, розповідає пан Воронєжський, повністю змінив його життя: — Одного зимового вечора я побачив високо в небі неподалік свого будинку яскраве сяйво. Заскочив додому, спробував розбудити свою дружину, та вона ніяк на це не відреагувала. Я сфотографував на телефон ці дивовижні об’єкти і, лігши у ліжко, спробував заснути. Через деякий час мене вже почала будити дружина. Ми вийшли на вулицю і побачили, що за сто метрів над хатою завис якийсь літаючий об’єкт. З нього струменіло яскраве сяйво, яке ніби пронизувало все тіло наскрізь. Наче рентген. Ще донедавна не вірив в існування НЛО, але коли нас із дружиною в променях сяйва почало піднімати по спіралі до цього невідомого об’єкта, мій скептицизм розвіявся. Натомість прийшов страх. Це відчуття посилилося, коли ми опинилися на борту цієї літаючої тарілки. Все навколо просвічувалося. Не було ні стін, ні підлоги. Але твердь під ногами відчувалася. У цьому дивному приміщенні нас зустріли декілька істот, зовсім не подібних на людей. Це були невисокі чоловічки, приблизно метр двадцять сантиметрів заввишки. Голови яйцеподібні, з величезними чорними очима, в яких не було видно зіниць. На кожній з рук було по три пальці, наче лапи в курки. Ніг в них не було — замість них ряд присосок, завдяки яким вони пересувалися по кораблю. Одягнуті вони були у довгі чорні облягаючі одежі. І говорили вони якось дивно. Їхні голоси я чув у себе в голові. Вони сказали, що відведуть до свого старшого, назвавши його професором. А поки мене вели до «професора», декілька цих чудернацьких чоловічків повели мою дружину в інше приміщення з кушеткою, подібною на гінекологічну. То було умовне приміщення, оскільки стін там не було. Але коли я спробував прорватися до дружини, то наткнувся на якусь тверду і прозору перепону. На моїх очах вони розрізали їй живіт, щось там зробили і зашили його. Цікаво те, що крові зовсім не було. Як не залишилося після цих маніпуляцій на її тілі ніяких рубців.

«Нас заселили на Землю разом з коровами...» — В одному з уявних приміщень мене зустрів їхній «професор», — продовжує розповідь про неймовірні події пан Воронежський. — Він відрізнявся від решти — це створіння було зростом два метри. Він був одягнутий у сріблястий одяг, а обличчя закривала темна маска. Він сміявся з того, що люди вважають, ніби вони походять від мавп. «Професор» сказав, що нас разом із коровами на Землю завезли з інших галактик. Про себе він розповів, що прилетів з однієї з планет Туманності Андромеди. Казав, що там дуже багато є планет, на яких існує життя. На моє запитання для чого такій розвинутій цивілізації досліджувати людей, він, засміявшись, сказав, що для них незрозуміло, як у людях поєднується інтелект і почуття. Останнє для них зовсім не відоме. Прибулець розповів про космічну війну. Сказав, що вони воюють на стороні того, кого ми називаємо Богом. А воюють вони з тим, кого цей Бог вигнав. Воїни світла стримують тих вигнанців, але сил у них недостатньо. Тому вже скоро Земля буде повністю знищена. Якщо бути більш точним — випалена. Загарбники мають зробити це, аби знищити інформацію, яку Бог заклав в усьому живому. Але це триватиме недовго. Згодом Бог знову прийде на цю землю і відновить усе живе. Після нашої розмови «професор» запропонував мені секс з їхньою жінкою. Ось тоді я, як розповідав раніше, і відмовився. Тим більше, що моя дружина, в якої це все мало би відбуватися просто на очах, була категорично проти. Прибульці попросили мене розповісти людям про все, що я побачив і почув, а ще заклали в моїй голові креслення літаючого апарата, на зразок їхнього.

Креслення космічного корабля відтворив під гіпнозом Пан Володимир разом з дружиною опинилися у своєму ліжку аж під ранок. Лежали вони не під ковдрою, як зазвичай, а поверх неї. Чоловік каже, що декілька днів боявся про щось розповідати дружині, аби та не подумала, що він з’їхав з глузду. Так само і його дружина Ольга відмовчувалася. Лише через декілька днів вони переповіли одне одному все, що бачили тієї ночі, складаючи зі своїх розповідей цілісну картину. Володимир звернувся до свого спортивного наставника зі східних єдиноборств у Києві і той... підтримав його. Мовляв, таке трапляється. А ще познайомив його з військовим психіатром, який і дав письмовий висновок, що його пацієнт цілком здоровий. Подробиці цього випадку Володимир зміг пригадати лише під гіпнозом. Як і саме креслення космічного корабля, яке йому передали прибульці. Після того, як один зі столичних телевізійних каналів відзняв сюжет про дубенський випадок, до пана Воронежського почали звертатися люди з його міста і розповідати про те, що подібні сяйва вони також бачили, і так само поблизу замку. Особливо яскраво розповідали про це рибалки, які ловили рибу вночі. Після мандрів у космічному просторі життя дубенчанина особливо не змінилося. Якщо не враховувати того факту, що його спортивні здібності стали сильнішими. Тепер чоловік може різати своє тіло гострим ножем, не поранюючи його, та згинати рукою кінці циганської голки, не заганяючи її у своє тіло. Щодо дружини, то вона навчилася п’яних людей витвережувати за декілька хвилин. А ще у подружжя зникли усі проблеми зі здоров’ям, які їх до цього турбували. І все ж, незважаючи на чудове самопочуття, вони хочуть пройти повне медичне обстеження — виявити, чи немає чужорідних тіл у організмі. А ще — намагаються вечорами не ходити вулицею і не дивитися на зорі. Кажуть, стає якось моторошно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також