Симптоми, що свідчать про поганий кровообіг

3610 0

Ми у соцмережах:

Симптоми, що свідчать про поганий кровообіг

Гарна циркуляція крові є важливою складовою здорового організму. Порушення в роботі кровоносної системи можуть призвести до багатьох захворювань. Як зрозуміти, що у вас порушений кровообіг і потрібно звернутися за консультацією до лікаря?

Оніміння та поколювання в руках і ногах. Згадайте відчуття, коли у вас терпли кінцівки. Якщо подібні симптоми ви відчуваєте без видимих причин, це може вказувати на проблеми з циркуляцією крові або навіть на наявність тромбів у судинах.

Неприємні відчуття в ногах при ходьбі. Напруга, біль або печіння в ногах, які посилюються при ходьбі, але стихають, коли ви стоїте на місці, — ознака розладу серцево-судинної системи, який може призвести до різних захворювань, наприклад, атеросклерозу.

Набрякання стоп. Поодинокий набряк ніг найчастіше безпечний і проходить протягом доби. Але якщо набряки бувають регулярно й тривають більше 24 годин, слід звернутися до лікаря. Якщо ж набряк виник раптово і супроводжується свербінням, висипом, жаром або болем, то потрібно терміново звернутися за медичною допомогою.

Зміна кольору шкіри. Якщо шкіра набула блідо-жовтого або голубуватого відтінку, це ознака порушень кровообігу. Також це часто супроводжується холодними руками і ногами навіть у теплі.

Нечасте сечовипускання. Погана циркуляція крові погіршує роботу нирок, через що походи в туалет стають більш рідкісними, незважаючи на те ж саме споживання рідини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також