Сонливість після їди — тривожний симптом

3809 0

Ми у соцмережах:

Сонливість після їди — тривожний симптом

Порушення в роботі ендокринної системи, діабет, гормональні збої, які супроводжуються ожирінням, що виражаються постійним сонним станом. Необхідно звернутися до ендокринолога.

Захворювання серцево-судинної системи, ішемічна хвороба серця, гіпертонія і гіпотонія, нестабільність серцевого ритму і артеріального тиску теж хилять людину в сон, який не дає відчуття відпочинку. Після пробудження ви знову хочете спати. Зверніться до кардіолога.

Захворювання нирок, печінки, шлунково-кишкового тракту, запальні захворювання і злоякісні новоутворення теж не додають енергії та бадьорості. Варто звернутися до лікаря і зайнятися лікуванням.

Неврози, депресивні стани, анемія й авітаміноз не доставляють особливої радості під час неспання. Людина прагне сховатися в сні. Обов’язкова консультація лікаря.

Вірусні інфекції, уражаючи організм, прагнуть занурити його в царство сну. В цьому є розумна реакція нашого тіла. Воно відпочиває, даючи час відновитися ураженим вірусом органам, виводить токсини і набирається сил для життя після хвороби. Але все-таки краще звернутися до лікаря.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також