Справу про арешт майна Віктора Вдовиченка розглядатимуть повторно

1815 0

Ми у соцмережах:

Справу про арешт майна Віктора Вдовиченка розглядатимуть повторно

Рівненський апеляційний суд відправив на повторний розгляд до суду першої інстанції справу про арешт майна, яке у січні вилучили під час обшуку у начальника територіального управління Державної судової адміністарції в області Віктора Вдовиченка.

Таке рішення вчора ухвалив суддя Святослав Гладкий. Рівне Суспільне повідомляє, що мотивом скасування ухвали про накладання арешту на майно - назвали відсутність судових дебатів. Дата повторного розгляду справи у суді першої інстанції - поки невідома.

Нагадаємо, 8-го лютого цього року суддя Рівненського міського суду Володимир Доля задовільнив клопотання сторони обвинувачення про арешт майна, вилученого у будинку Віктора Вдовиченка у рамках кримінального провадження, порушеного у справі про розкрадання бюджетних коштів. Речниця прокуратури області Людмила Суржук коментувати вчорашнє рішення Рівненського апеляційного суду відмовилася. Посилаючись на відсутність повного тексту ухвали, не прокоментувала її прес-офіцерка управління Нацполіції Марія Юстицька.

Ще  24-го січня цього року у помешканні начальника Територіального управління Державної судової адміністрації Віктора Вдовиченка поліція та СБУ за участі прокуратури проводили обшук. Обшук проводився у рамках кримінального провадження, порушеного за частиною третьою статті 191-ї Кримінального Кодексу України – привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем. 

Читайте також Начальник судової адміністрації Вдовиченко не знає, скільки коштів у нього вилучили  ,   

Вдовиченко звинуватив правоохоронців у «викраденні» його грошей , В судах грошей не рахують

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також