Став відомий календар «Speedway friendship cup»

1737 0

Ми у соцмережах:

  Став відомий календар «Speedway friendship cup»

Чотири команди, як і торік, братимуть участь у турнірі «Speedway friendship cup». Щоправда, цього року поляків замінить колектив з німецького міста Вітшток. Про це розповів керівник «Рівненського міського спортивно-технічного клубу» Сергій Головня. Інші два суперники незмінні — представники Словаччини та Чехії. Правила та сітка змагань теж залишаться старими. Команди на гонку заявлятимуть двох дорослих гонщиків та двох юніорів.

Це вже буде третій сезон цього турніру. У дебютний рік рівняни стали чемпіонами, а от торік обмежилися третім місцем.

Розпочнуть команди чемпіонат 12 травня в Німеччині, потім буде гонка 4 серпня у Рівному, далі Словаччина — 1 вересня та Чехія — 13 жовтня.

— Головне наше завдання — підготувати молодь, — сказав Сергій Головня. — Щодо турнірних завдань, то якщо завершимо турнір другими, я не розчаруюсь. Втім, можу запевнити, що в цьому році ми будемо сильнішими, ніж торік. Для нас цей турнір — не лише можливість позмагатися на доволі пристойному рівні, а й поспілкуватися з представниками інших країн, а це дуже важливо.

Також Сергій Головня розповів, коли у Рівному відбудеться перша у цьому році гонка. Це буде 21 квітня. На цей день заплановано чемпіонат України. Він має стати своєрідною репетицією перед півфіналом чемпіонату Європи, що запланований у Рівному на 1 травня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також