Суд покарав водія, через якого у ДТП поблизу Великого Житина загинула 8-місячна дитина

1075 0

Ми у соцмережах:

Суд покарав водія, через якого у ДТП поблизу Великого Житина загинула 8-місячна дитина

Це трапилось 18 квітня 2020 року. 37-річний рівнянин, водій легковика BMW-520i не пропустив на дорозі ВАЗ, яким керував 49-річний чоловік та спричинив смертельну ДТП.

В авто їхала одина. Найбільше постаждала 19-річна дівчина із своєю 8-місячною донькою. Дівчинка загинула на місці.

Сьогодні, 24 січня Рівненський районний суд виніс вирок винуватцю, повідомляє Рівне 1. Йому присудили 4 роки позбавлення волі та призначили виплату моральної компенсації потерпілим. Під час судового засідання своєї вини не заперечував.

- Прошу суд суворо не карати мене, по можливості призначити покарання без обмеження волі з іспитовим строком, аби я міг повернутись до роботи і відразу відшкодовувати моральну шкоду потерпілим і допомогти також своїй сімї. Ще раз хочу звернутись до потерпілих, вибачте мене будь-ласка, якщо зможете, я не хотів, щоб так сталось,  - зазначив чоловік.

Потерпіла, Лариса Єфімова зазначила: вирок будуть оскаржувати, адже таке покарання вважають м'яким. А в щирість обвинуваченого не вірить.

- Дитину мені ніхто не верне, 4 роки це зовсім мало за такий вчинок, як він вчинив, бо все ж таки він був під наркотичними речовинами, хоча він це не визнає, 2 роки вже пройшло,  - зазначила постраждала у ДТП. 

Читайте також: Судитимуть водія БМВ, який був під дією наркотика та розтрощив ВАЗ

Затримали водія BMW, який на виїзді з Рівного спричинив ДТП, де загинув малюк

Під Рівним страшна ДТП: загинула семимісячна дитина (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також