Святослав Євтушенко ініціює звернення до комунальних підприємств, щоб повернути пільги рівнянам

1033 0

Ми у соцмережах:

Святослав Євтушенко ініціює звернення до комунальних підприємств, щоб повернути пільги рівнянам

Частково відновити нарахування пільг населенню, які було скасовано з 1 липня 2015, просить керівників комунальних підприємств Рівного депутат міської ради Святослав Євтушенко. Звернення до керівників комунальних підприємств з цього приводу він готує на розгляд сесії Рівненської міської ради.

Святослав Євтушенко Як повідомив Святослав Євтушенко, нещодавно було змінено порядок нарахування деяких пільг для населення:

— Задумайтеся, зараз без нарахованої пільги виявилося 6091 рівнянин. Зрозуміло, що багатьом з них необхідно надати додаткові документи в управління соціального захисту і тоді, можливо, деякі з їхніх пільг повернуть. Та варто зважати й на те, що пільги переважно втратили старші люди. До мене у громадську приймальню щодня звертаються рівняни і розповідають, що без пільг вони просто не зможуть оплачувати комунальні послуги. З досвіду знаю, що звертатися до Кабміну немає сенсу, але тут, на місці, в Рівному, ми можемо дещо згладити наслідки рішень уряду та зняти соціальну напругу, якщо комунальні підприємства погодяться хоч частково повернути пільги тим, хто їх найбільше потребує. Принаймні дати людям час, щоб хто може, встиг зібрати необхідні документи і відновити втрачене. Тому я, як депутат міської ради, звертаюсь до керівників та власників підприємств, що надають житлово-комунальні послуги у Рівному, з проханням піти людям назустріч і нараховувати впродовж певного часу знижку всім мешканцям, що втратили пільгу. Це потрібно для того, аби рівняни могли або оформити необхідні документи та відновити свої пільги, або ж пристосуватись до нових умов. Власне, якщо керівники комунальних підприємств погодяться на таке, то це буде хоч якийсь вихід.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також