У рівненському магазині канцтоварів «Офіс Центрі» великий вибір подарунків (ФОТО)

1221 0

Ми у соцмережах:

У рівненському магазині канцтоварів «Офіс Центрі» великий вибір подарунків (ФОТО)

В нашому місті працює одна з найкращих мереж канцтоварів України. Тому тим, хто хоче розбавити своє дозвілля у довгі зимові вечори, варто завітати до магазинів мережі «Офіс Центр» у Рівному.

 Керуюча магазином «Офіс Центр», що на вулиці Соборній, 2 А у Рівному, Наталія Мазурик показала торгові зали та детально розповіла про найцікавіші товари, які ідеально підійдуть людям, що перебувають на карантині або ж просто хочуть насолоджуватись затишною атмосферою.

Аби гарно провести час із родиною та друзями, ідеально підійдуть настільні ігри. Зараз їх у магазині представлений величезний асортимент ігор на будь-який смак. Ціни коливаються від 22 до 750 гривень.

Різноманіття ігор справді вражає. На полицях є й найпопулярніші ігри: «Монополія», різні варіації «Твістер», «Хто я?», «Джанго» тощо. Є гра «Салон пана Фарта» - варіація традиційної «Мафії», серед її персонажів – Елвіс Преслі, Коко Шанель, Зігмунд Фрейд та багато інших. Також можна знайти розвиваючі ігри, лото, судоку, шахи (звичайні та магнітні), доміно тощо.

Серед карткових ігор також великий вибір. Наприклад, одна з найпопулярніших – гра «Уно» є у класичному варіанті та «зоопарк». Ця гра підійде для будь-якого віку.

- Новинкою зараз є серія ігор українського виробника «Така Мака». Наприклад, ігри з картками «1+1», «Дві курки», «Груші на вербі» розвивають концентрацію, увагу та зорову пам'ять у дітей. А гра «НесміЯка» обов’язково подарує гарний настрій, - пояснює Наталія.

Також на полицях – величезний вибір пазлів будь-якого розміру, у різній кількості для дітей від 3+ до дорослих.

Крім того, є різноманітні творчі ігри для дітей. До прикладу, «Пом-пом». У коробці є фігурка, до якої потрібно буде кріпити помпони. Є набори для створення сумочок, сніговиків і багато інших.

 - Екологічна сумка – це зараз дуже модно. Адже пластикові пакети уже починають виходити з обігу. Дитина може розфарбувати собі сумку й з нею ходити до магазину та прогулянку, - ділиться керуюча.

Якщо батьки хочуть розвивати художні здібності у дитини, то у магазині є великий вибір для творчості – фломастери, олівці, фарби тощо. 

Продаються також скетчбуки зі скетчмаркерами. Їх купують не тільки художники, архітектори і дизайнери, а й для творчих діток та усіх, хто любить малювати, або має професію, пов'язану із художньою сферою.

Окрім цього, в асортименті є картини за номерами, до яких додаються акрилові фарби. Вартість – 200-300 гривень. Аналогічні картини є із пластиліном.

Дорослі у магазині можуть знайти посуд, рушники, подарункові коробки та прикраси на ялинку.

А для тих, хто багато працює та має напружений графік, варто звернути увагу на планери. Вони є датовані та недатовані, на місяць чи тижневики, різного розміру та на будь-який гаманець. Ціни – від 90 до 750 гривень. Також він ідеально підійде як новорічний подарунок. Попереду – новий 2022-ий рік, тож чи не кожному буде потрібен новий записник чи щоденник.

Загалом у магазині величезний вибір товарів для дітей та дорослих. Тут можна зібрати дитину до школи, облаштувати офіс необхідною канцелярією, технікою, меблями, знайти товари для творчості тощо.

Кожен клієнт, який придбає товару на 1000 гривень, може обрати собі подарунок вартість 100 гривень. Разом із тим, для постійних покупців діють накопичуючи картки.

Завжди дружній та привітний персонал магазину допоможе підібрати товар, який підійде саме для вас.

Варто зазначити, що усі працівники магазинів «Офіс Центр» мають «зелений» COVID-сертифікат, тому мережа працює у звичайному режимі та чекає відвідувачів.

Усіх відвідувачів чекають за адресами:

- вулиця Соборна, 2 а (біля «Укрексімбанку»);

- вулиця Чорновола, 60;


Магазини працюють щодня з 8:00 до 19:00.

У суботу та неділю – із 10:00 до 18:00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також