У Рівному водій, який збив на смерть військовика, знову хоче вийти на волю (ВІДЕО)

3681 0

Ми у соцмережах:

У Рівному водій, який збив на смерть військовика, знову хоче вийти на волю (ВІДЕО)

2 січня на вулиці Соборній водій Роман Головин на смерть збив 27-річного військового та втік. Нині винуватець аварії у СІЗО. Просить суд змінити йому міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт.

Роман Головин, будучи п'яним за кермом, збив 27-річного військовика Артема Фурманчука та втік з місця ДТП. Трагедія сталася на вулиці Соборній у Рівному. Постраждалого чоловіка доставили у лікарню, де через деякий час від отриманих травм він помер.

Нині обвинувачений перебуває у СІЗО. Сьогодні у Рівненському міському суді відбулося підготовче засідання по цій справі, повідомляє Рівне 1. Прокурор подала клопотання про продовження строку тримання під вартою обвинуваченого на термін 60 діб. Вкотре адвокат підзахисного цьому заперечує. Просить суд відпустити Романа Головина під цілодобовий домашній арешт.

 Потерпілі переконані, якщо винуватця ДТП випустять під домашній арешт, це зіграє йому на руку. Вважають, Роман Головин почне переховуватись від суду.

Окрім цього, родичі загиблого вважають вибачення Романа Головина нещирими. Переконані в цьому через зустріч, що відбулася напередодні судового засідання. На ній же адвокат та батько обвинуваченого прагнули укласти так звану угоду з потерпілими, - розповідає сестра загиблого.

У висновку суд задовольнив клопотання прокурора. Наступне засідання по цій справі відбудеться 11 квітня.  

Читайте також: Загинув не на війні, а під колесами автомобіля п’яного водія у Рівному

У Рівному судять водія, який збив на смерть військовика на Соборній


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також