У водоканалі знайшли збитків на понад мільйон гривень

1577 0

Ми у соцмережах:

У водоканалі знайшли збитків на понад мільйон гривень

Ревізори управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області перевірили фінансово-господарську діяльністі комунального підприємства «Дубноводоканал» за період з 1 січня 2015 по 31 грудня 2017 року і виявили порушень на загальну суму 5388,3 тис. гривень.

Ревізори встановили, що без укладання договорів та відповідних підтвердних документів КП «Дубноводоканал» упродовж 2015-2017 років надавало міському управлінню житлово-комунального господарства послуги зі збирання та вивезення сміття з місць загального користування, утримання та поточного ремонту вуличного освітлення,  очищення каналізаційних мереж та благоустрою міста тощо. Ці безоплатні послуги завдали КП «Дубноводоканал» матеріальної шкоди на понад 1 млн гривень. 

Ревізори знайшли на 107 тис. грн втрат ресурсів, пов’язаних з  виплатою зарплати, зайвою оплатою за спожиту електроенергію, недостачами матеріальних цінностей тощо. Проведеною ревізією виявлено факти порушень у сфері державних закупівель. Без проведення тендерних процедур комунальне підприємство закупило газу на загальну суму 4155,3 тис. гривень.

Керівнику об`єкта контролю направлено вимоги про усунення виявлених порушень. За результатами проведеного контрольного заходу складено 23 протоколи про  адміністративні правопорушення.  
Матеріали передано до правоохоронних органів, повідомляє прес-служба Управління Західного офісу
Держаудитслужби в Рівненській області .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також