У Здолбунові судять чоловіка, який вбив рівнянку Юлію Сокаль (ВІДЕО)

2509 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові судять чоловіка, який вбив рівнянку Юлію Сокаль (ВІДЕО)

У Здолбунівському суді триває розгляд справи щодо вбивства 21-річної Юлії Сокаль, суд долучив до справи докази, про які просила прокуратура. Тіло дівчини знайшли у січні 2021 року в підвалі здолбунівської багатоповерхівки. Обвинувачують місцевого жителя Миколу Алексюка. Батько загиблої заявив клопотання про необхідність обстежити інші будинки з приладом для пошуку тіл.

Обвинувачений наразі під вартою, участь у засіданні 20 червня він брав онлайн,, повідомляє Суспільне. Суддя Олег Кушнір задовольнив клопотання прокурора про долучення до справи доказів: поліетиленових пакетів, в які могло бути замотане тіло, навісного замка, мобільного телефона та кухонного молотка.

Також суд допитав батьків загиблої. Батько Іван Сокаль також подав до суду клопотання щодо проведення додаткових слідчих дій у справі:

- Провести пошук можливих інших трупів на вказаному об'єкті, з експертом і приладом для пошуку трупів. Мені так розповідали люди, які там живуть в цих будинках, і дитина моя своїй матері розповідала. Можливо, це й не він робив, можливо, хтось, а він був присутній. Там досвід був, настільки чітко все було замотано, щоб кров не стікала і не було запаху. І всі докази в пакетиках були.

Адвокат Миколи Алексюка Микола Волошин відреагував на ці слова так:

- Це клопотання виходить за рамки пред'явлених моєму клієнту обвинувачень. Якщо батьки вважають, що там є інші трупи - є спеціальна процедура. Є розслідування. А суд взагалі не має права це розглядати.

Розглядати клопотання, а також допитувати свідків у справі, почнуть 11-го липня, на цей день заплановане наступне засідання.

Нагадаємо:
21-річну рівнянку Юлію Сокаль знайшли вбитою 6-го січня. Її тіло було замотане у підвалі будинку в Здолбунові, на спині був слід від ножового поранення. Дівчина пішла з дому ще на початку грудня, а оскільки таке траплялось часто, то матір не одразу заявила про зникнення доньки.
Поліцейські 14 січня 2021 року затримали підозрюваного у вбивстві 21-річної рівнянки, коли він ішов до товариша. Від показань підозрюваний відмовився, проте поліції сказав, що переховувався в очереті.
Поліція встановила, що до вбивства причетний 27-річний здолбунівчанин Микола Алексюк. Він був її колишнім хлопцем.
До вбивства Микола Алексюк обписував стіни у під'їзді, різав двері квартири і підстерігав дівчину у дворі будинку. Про це журналістам розповіла мама загиблої Людмила Сокаль. Жінка запевняє: неодноразово заявляла у поліцію про погрози, але на її звернення правоохоронці нібито не реагували.

Читайте також: Зниклу 21-річну дівчину знайшли в підвалі в Здолбунові

Покохав, а потім бив: убивство у Здолбунові сколихнуло Рівненщину

Ховався в очереті, а друг його годував: подробиці затримання убивці в Здолбунові

Підозрюваний у вбивстві 21-річної рівнянки на час вбивства мав би сидіти у колонії (ВІДЕО) 

Суд почав розгляд справи про вбивство рівнянки Юлії Сокаль (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також