В Озерцях добудовують школу

938 0

Ми у соцмережах:

В Озерцях добудовують школу

Нову сучасну триповерхову школу на 200 місць зводять в селі Озерці, що на Володимиреччині. Будівельні роботи там розпочали ще у 2017 році. За цей час звели велику будівлю на три блоки, накрили покрівлею, провели комунікації, встановили енергозберігаючі вікна та двері, пофарбували фасад.

Будівельники вже подбали про автоматизовану котельню, а також про доступність – тож головний вхід обладнали пандусом. Завершили внутрішній ремонт, поклали плитку, пофарбували стіни та встановили сантехніку, міжкімнатні двері, освітлення.

 

Не забули й про благоустрій, на території закладу поклали бруківку, а зовні стіни фасаду пофарбували у яскраві кольори.

Нині будівельники займаються меблюванням класів.

 

У новому закладі будуть навчальні класи, простора їдальня, медичний блок та бібліотека з читальною залою. Також у закладі планують розмістити ще й дві групи для дошкільнят.

- Невдовзі 200 школярів навчатимуться в комфортних, а головне – безпечних умовах. Адже старенькій школі, в яку досі ходили учні, понад 80 років. Кошти на добудову навчального закладу залучаємо з різних бюджетів -з обласного вже виділено майже 6 млн грн, а з районного бюджету планується виділити 2 млн грн. Решту коштів – з державного бюджету, - зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також