Валерій Жартун супернику не радий

1443 0

Ми у соцмережах:

Валерій Жартун супернику не радий

Федерація баскетболу України провела жеребкування першого етапу Кубка України серед жінок. Баскетбольний клуб «Рівне» на цій стадії зустрінеться з київською командою «Леді Легіон». Гра у Києві запланована на 24 листопада, у Рівному — на 15 грудня.

— Я не радий цьому супернику, — прокоментував підсумки жеребкування головний тренер БК «Рівне» Валерій Жартун. — Команда «Леді Легіон» — це збірна України серед спортсменок старших сорока років. Для них Кубок України — це можливість підготуватися до міжнародних ветеранських матчів. Зрозуміло, що вони не зможуть перебігати нашу молоду команду. Натомість вони будуть битися, штовхатися, і я дуже переживаю, щоб ніхто з наших дівчат не травмувався в цих іграх. У нас попереду складний чемпіонат і при цьому доволі коротка лава виконавців.

Щодо чемпіонату Суперліги, де виступає жіноча команда БК «Рівне», то минулої суботи рівнянки трішки підправили своє турнірне становище, перемігши на виїзді «Вінницькі блискавки» — 61:48. Тепер після 11 матчів у підопічних Валерія Жартуна три перемоги.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також