Відео затримання нацгвардійцями рівнянина на Різдво підірвало мережу (ВІДЕО)

2386 0

Ми у соцмережах:

фото: Радіо Трек

У мережі розповсюдили відеозапис того, як рівненські нацгвардійці садять до патрульного авто рівнянина. Автор запису стверджує, що собака патруля нацгвардійців буцімто гавкала на дитину цього рівнянина і він зробив їм зауваження. За це вони його й затримали.

 Відео було опубліковано в спільноті «Типове Рівне» в Instagram. На ньому собаки не видно. Зрозуміло лише, що інцидент трапився в темну пору доби в центрі Рівного. Також видно нацгвардійців, які допомагають пакувати в авто чоловіка.

Як розповіли «РВ» в рівненській частині 3055 Нацгвардії, інцидент дійсно мав місце по дев’ятій годині вечора біля центральної ялинки міста, 8 січня. Якраз у цей час нацгвардійці патрулюють вулиці міста. Піший патруль нацгвардії разом зі службовим собакою помітив, що громадська варта намагається вгамувати чоловіка, який поводив себе не адекватно.

Нацгвардійці підійшли туди, щоб з’ясувати, чи потрібна їхня допомога. Чоловік, рівняни, про якого йдеться на відео, проявляв ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Поряд була його дружина разом з двома малолітніми дітьми, 14 і 8 років. Вона намагалася його вгамувати, але він її лише сильно штовхав.

До приходу нацгвардійців чоловік також по конфліктував з одним із продавцем лотка на новорічному ярмарку біля ялинки. Його дитина розбила іграшку і продавець вимагала чоловіка розрахуватися. В ході конфлікту чоловік штовхав покупців.

Нацгвардійці бачачи, що на зауваження він не реагує, викликале патрульне авто і посадовили туди чоловіка. Його доставили у відділок поліції на вулиці Пушкіна. Від освідування на виявлення проміле в крові порушник відмовився. Проте є протокол про його неадекватну поведінку, підписаний двома свідками з місця події.

На правопорушника було складено два адмінпротоколи на ст. 173 (дрібне хуліганство в громадських місцях) та 178 (поява в нетверезому вигляді в громадському місці) Адміністративного Кодексу України. Після цього його відпустили.

Щодо службового пса, то він не гавкав і не кидався на дітей рівнянина, запевнили у Нацгвардії. Адже, окрім того, що усіх службових собак тренують для патрулювання міста, конкретно цей пес, який охороняв порядок в той вечір разом із військовослужбовцями, - смирна і дуже слухняна тварина.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також