Вихідні у Рівному: велосипедисти долали 100-кілометровий марафон

1093 0

Ми у соцмережах:

Вихідні у Рівному: велосипедисти долали 100-кілометровий марафон

Цієї суботи у місті відбувся веломарафон «Рівно100». Він є частиною всеукраїнського проекту марафонів протяжністю сто кілометрів, в якому також беруть участь представники Одеси, Львова, Вінниці, Хмельницького, Херсона та Києва.

Kellys 03 У Рівному подібні змагання проходили вперше. Їхнім організатором виступила Спілка велосипедистів Рівного. А одним із партнерів став житловий комплекс «Спектрум». Він не вперше підтримує подібні велоініціативи, про що ми писали раніше. Погана погода, дощ та вітер не злякали охочих відчути смак перемоги. Лінію старту бл. 10:30 год перетнули відразу 86 сміливців віком від 14 до 61 року. Їхній маршрут пролягав через: майдан Просвіти ? вул. Кавказька ? вул. Литовська ? вул. Князя Володимира ? вул. Олексинська. Далі учасники долали дистанцію населеними пунктами: Великий Олексин ? Понебель ? Грабів ? Оржів ? Суськ ? Дюксин ?Деражне ? Мочулки ? РудаКрасна ? Клевань ? Голишів ? Іскра ? Пересопниця ? Макотери ? Ясининичі ? Дядьковичі ?Омеляна ? Вересневе. Фініш відбувся на в’їзді у Рівне (вул. Дубенська). Першим приїхав Олександр Голубенко. Його час - 3 год. 33 хв. Серед жінок - Ольга Віюк, яка і у загальному заліку була в числі лідерів. По ходу змагань фіксували переможців у категорії спринту і гірського фінішу.

«Дуже сподобалося. Початок траси якраз для мого байку, бо їхали лісом. Частину гонки лідирувала, потім їхала в парі з хлопцем. Далі трасою, коли почався хороший асфальт – їхала сама. А ближче до фінішу мене чоловіки обігнали і, в результаті, я фінішувала четвертою – розповідає прорайдер велосипедної команди «Specialized Україна» Ольга Віюк. – Було важко, вкінці дуже хотілося їсти. Ніг не відчуваю, але отримала велике задоволення. Практично кожні вихідні беру участь в подібних змаганнях, бо це для мене тренування. Кажуть «погана гонка - хороше тренування», але про цю я так сказати не можу. Вона була хорошою, багато учасників, які не злякались погоди, чудова організація, супровід поліції, швидка. Спасибі організаторам!»
Загалом на подолання маршруту виділялося 10 годин. Усі учасники марафону отримали пам’ятні медалі, подарунки від «Спектруму» та інших партнерів заходу. Kellys 02 «Враження прекрасні, дорога місцями хороша, а місцями – ні. В цілому, навіть погода мене так не бентежила, як калюжі та ями. Але все чудово, свою порцію навантаження сьогодні я отримав!» – посміхаючись, коментує Олександр Голубенко. Kellys 01 Дякуємо учасникам та організаторам марафону за прекрасний приклад активного відпочинку!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також