Випити — і забути про тиск

1478 0

Ми у соцмережах:

Випити — і забути про тиск

На гіпотонію хворіє не менше людей, аніж на гіпертонію, проте це захворювання завдає не менше проблем. Зниження артеріального тиску теж може призвести до інфаркту або інсульту. Але деякі звичні напої можуть допомогти нормалізувати занадто низький тиск.

Якщо кожного дня випивати склянку гранатового соку, то вже через кілька днів буде помітний позитивний ефект. Для поліпшення смаку в сік можна додати трохи меду.

Дуже добре допомагає при зниженому тиску сік винограду. Найкраще готувати його самостійно, вибираючи для цього темний і терпкий виноград. Напій рекомендують готувати вранці, а вживати перед сном. Пити його потрібно впродовж 14 днів по півсклянки щовечора, потім на тиждень зробити перерву. Пізніше, за необхідності, можна продовжити вживати виноградний сік. Це допоможе нормалізувати роботу серця і судин, а також підвищити артеріальний тиск.

Помічним у боротьбі зі зниженим тиском є і чорний чай. Його треба заварювати 5 хв. Краще додати в чай цукор. Цей напій є чудовою альтернативою каві, адже теж має у своєму складі кофеїн.

Перед застосуванням обов’язково порадьтеся з лікарем!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також