Вітамінний незнайомець

1063 0

Ми у соцмережах:

Вітамінний незнайомець

Як тільки нас застає зненацька застуда, ми починаємо їсти кілограмами лимони і приймати аптечну аскорбінову кислоту, щоб скоріше впоратися з хворобою. Бо всім відомо, що вітамін С і багаті ним продукти корисні для зміцнення імунітету.

Однак вітамін С не тільки сприяє зміцненню захисних сил організму. Аскорбінова кислота також є чудовим засобом профілактики атеросклерозу, оскільки сприяє зміцненню стінок судин. Вітамін С у комплексі з вітаміном D сприяють очищенню судин від накопичення на їхніх стінках холестеринових утворень. Також аскорбінова кислота і продукти, багаті вітаміном С, сприяють розгладженню зморщок і збереженню молодості шкіри. Саме тому в багато косметологічних засобів додають аскорбінову кислоту. А ще «аскорбінка» сприяє збереженню зору, запобігає розвитку пухлин, у тому числі й злоякісних, захищає легені і сприятливо впливає на чоловіче репродуктивне здоров'я.

Природні джерела вітаміну С — це цитрусові, білоголова капуста (в тому числі й квашена), томати, цибуля, болгарський солодкий перець. А також яблука, персики, абрикоси та груші, ківі, малина, полуниця, смородина.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також