Військового хірурга з Рівного номінували на орден, бо рятує життя воїнів на війні

2577 0

Ми у соцмережах:

Військового хірурга з Рівного номінували на орден, бо рятує життя воїнів на війні

28-річний Євгеній Безпалько номінований на відзнаку для військових медиків за професіоналізм та милосердя - «Орден Святого Пантелеймона».

У 2019 році він закінчив Дніпропетровську медичну академію МОЗ України за спеціальністю «лікувальна справа». У 2022 році вступив на інтернатуру в Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського за спеціальністю «хірургія». Він – досвідчений лікар зі спеціалізацією в серцево-судинній хірургії. Його професійний шлях відзначається великим внеском у медичну сферу як у мирний час, так і під час воєнних конфліктів повідомляє газета "Медичний вісник+" .

Перш, ніж приєднатися до Збройних сил України, Євгеній Безпалько успішно працював серцево-судинним хурургом у  Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка. Отримавши в листопаді 2022 року повістку, він пройшов навчання для бойових медиків.

Неоціненний досвід та глибокі знання, отримані від наставників, дали можливість йому щоденно ефективно реагувати на складні та критичні ситуації воєнного часу. Перший рік війни працював на медичній евакуації поранених із переднього краю.

Нині у стабілізаційному пункті для поранених у Донецькій області,  лікар-хірург разом із побратимами рятують життя тим, хто стоїть на захисті України. Євгеній  надає первинну медичну та необхідну хірургічну, інфузійну допомогу, зупиняє кровотечі та відправляє бійців на подальші етапи евакуації.

Поза робочим часом він проявляє турботу про тварин.  Цілеспрямований, енергійний, відкритий, дисциплінований та відповідальний висококваліфікований фахівець своєї справи. Користується авторитетом серед колег та пацієнтів.

Тепло про Євгенія Безпалька відгукуються його колеги.

Висловлюю глибоку подяку та визнання Євгенію Безпальку за його відважність і силу духу, зазначає Віктор Ткач, директор РОКЛ імені Юрія Семенюка. – Ми завжди раді допомогти, якщо буде на те потреба. Бажаю колезі подальших успіхів і досягнень у його благородній справі.

Важливо відзначити вражаючі досягнення Євгенія Безпалька у воєнній медицині. Під час воєнних конфліктів він демонструє високий рівень професійної майстерності та відданості своїй роботі, допомагаючи пораненим і відновлюючи їхнє здоров’я. Його внесок у цю сферу заслуговує найвищої похвали і визнання, – каже Олександр Домбровський, завідувач обласного центру невідкладної хірургії та колопроктології.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також