Волейболістка зі Словаччини перейшла в «Регіну»

867 0

Ми у соцмережах:

Волейболістка зі Словаччини перейшла в «Регіну»

23-річна Анастасія Дударенко стала черговим посиленням рівненської «Регіни» перед стартом нового сезону. Колишня волейболістка запорізької «Орбіти» минулий сезон провела у словацькому «Прешові». Вона виступає на позиції догрававальниці.

Раніше у «Регіні» оголосили про підписання контрактів з догравальницею Світланою Фартушняк, центральними блокуючими Уляною Котар та Ганною Михальчук, діагональною Анною Єфременко та зв’язуючою Ангеліною Дуб’янською.

За словами головного тренера команди Петра Хілька, на першому етапі «Регіна» буде прагнути потрапити до четвірки, а потім і поборотися за медалі.

Чемпіонат у жіночій волейбольній Суперлізі стартує 11–12 вересня. Відбуватиметься він за новою схемою. Десять клубів буде розподілено на пари, які їздитимуть на спільні тури. Так, у першому турі «Регіна» та луцька «Волинь» зіграють по черзі з тернопільською «Галичанкою» та житомирським «Поліссям». У зв’язку зі зміною схеми на першому етапі вболівальники у Рівному побачать «Регіну» лише тричі — 18 жовтня, 18–19 грудня та 29–30 січня. Щодо другого етапу, то перші дві команди одразу потраплять до півфіналу, а третя-шоста команди інші дві путівки до півфіналу розіграють у плей-офф. Фінішує чемпіонат орієнтовно наприкінці квітня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також