Володимир Ковальчук: «Громада Рівненщини має право знати, як використовується її майно»

1229 0

Ми у соцмережах:

Володимир Ковальчук: «Громада Рівненщини має право знати, як використовується її майно»

Голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук доручив відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату облради підготувати вичерпну інформацію щодо нерухомого майна, яке належить до спільної власності територіальних громад області, для оприлюднення на офіційному сайті обласної ради.

Ковальчук

Володимир Ковальчук
Голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук доручив відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату облради підготувати вичерпну інформацію щодо нерухомого майна, яке належить до спільної власності територіальних громад області, для оприлюднення на офіційному сайті обласної ради. За словами керівника депутатського корпусу, це робиться аби забезпечити вільний доступ громадськості до інформації про майно, яке їй належить, та про те, наскільки ефективно воно використовується. — Ще під час «Революції Гідності» та на Народних Віче постійно звучали побажання від громадських активістів щодо відкритості використання майна громад області. Однак, колишнє керівництво обласної ради проігнорувало ці вимоги Майдану. Я ж вирішив виправити цю помилку, адже переконаний, що громади Рівненщини мають право знати, як використовується їх майно, — зазначив Володимир Ковальчук. Голова Рівненської обласної ради також роз’яснив, інформація про майно, викладена на сайті обласної ради, міститиме усі дані про приміщення та їх орендарів. Зокрема, це будуть наступні:
1. Балансоутримувач 2. Адреса приміщення 3. Назва приміщень 4. Площа, кв.м 5. Назва орендаря 6. Орендована площа, кв.м. 7. Термін закінчення дії договору оренди 8. Договір оренди (№та дата) 9. Статус орендаря 10. Місячна орендна плата (в грн. за 1 кв. м. та загальна сума).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також