«Всі речі скинули на землю, приниження»: рівнянин поскаржився на жорсткий огляд копів

6239 0

Ми у соцмережах:

«Всі речі скинули на землю, приниження»: рівнянин поскаржився на жорсткий огляд копів

Рівнянин та громадський активіст Андрій Логащук саме повертався з бані, коли його біля дому зупинили двоє патрульних. Провели його поверхневий огляд, шукаючи заборонені предмети й речовини. Пан Андрій каже, що поводили себе з ним, не церемонячись, наче зі злочинцем.

 Про ситуацію він розповів у соцмережі:

«Вночі під домом зупинили копи. За 20 метрів від під'їзду. Було б навіть смішно, якби не вийшло так образливо.

"Перевірили" рюкзак і документи. "Поверхнево", звісно. Підстави перевірки, ясна річ, чітко не озвучили. А що, людина з рюкзаком серед ночі повертається з парилки - точно наркодилер чи грабіжник. Або терорист. Превентивні заходи, чо. Представитися забули - класика. Потім і посвідчення показували не охоче, сфотографувати посвідчення - просто ніяк (третя ночі, холодно, спати хочеться, спалах не працює, собака дика, і ще оце "ми вже вам показували"). Потім всі речі скинули на землю. Тупо скинули з багажника службового авто на землю майже увесь вміст рюкзака. Власними руками. Поспішали, бо в них термінова "робота - служити і захищати", супермени просто. Або тому що я сам зателефонував у поліцію, щоб на них поскаржитися. Десь через п'ять секунд польоту моїх блокнотів з ручками полісменша, сідаючи в авто, побажала "Щасливо".

Тепер згадую, як чувак мене мацав за ноги поки його напарниця на це дивилася. Мабуть для них це більше сподобалося, ніж мені. Може, тому деякі люди й ідуть на службу в поліцію? Фетиш всякий, домінація, приниження.

Приниження».

Речниця патрульної поліції Оксана Юрченко пообіцяла надати коментар після того, як розбереться в ситуації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також