Як доглядати за шкірою з допомогою ароматичних олій

1243 0

Ми у соцмережах:

Як доглядати за шкірою з допомогою ароматичних олій

Рослинні олії слугують для очищення шкіри, пом'якшення, зволоження, а також надають шкірі приємного аромату. Щоб допомогти жирній шкірі, рослинні олії додають у воду для вмивання, в крем чи маску для обличчя. Вони поділяються на базові та ефірні. Базові мають високий вміст самої олії і практично не мають запаху, тоді як ефірні містять багато летких речовин, тому такі ароматні.

Щоб поліпшити стан шкіри, використовуються і базові, й ефірні олії. Їх потрібна невелика кількість, тому витрати вкрай невеликі.

Живильні рослинні олії для жирної шкіри

Мигдальна олія допомагає заспокоїти шкіру, зняти запалення, зменшити пори. Її можна додавати в крем для обличчя або у засіб для зняття макіяжу. Персикова олія очистить шкіру, захистить її і зволожить. Абрикосова додасть шкірі пружності, наситить поживними речовинами. Олія з виноградних кісточок — це хороший антиоксидант, який за допомогою вітаміну Е омолодить шкіру і зробить її пружною.

Знімають подразнення

Лавандова олія здатна нормалізувати виділення підшкірного жиру, зняти подразнення і втому, а також відбілити шкіру. Ромашкова олія має дію, подібну до лавандової. Олія чайного дерева діє так само, а також робить шкіру пружною і еластичною. Олія пачулі позбавляє від зморщок, робить шкіру пружною і еластичною, а також нормалізує виділення підшкірного жиру, іланг-ілангу — знімає подразнення і втому.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також