Целюліт: як перемогти

908 0

Ми у соцмережах:

Целюліт: як перемогти

Відкладіть суху щітку і антицелюлітний крем, якщо справді хочете позбутися від целюліту.

 

Ми звикли соромитися горбків на тілі, а маркетологи наполегливо називають целюліт «захворюванням». Але так було не завжди. У середні віки жінка з целюлітом вважалася гарною, а Рембрандт і Курбе навіть домальовували його своїм музам.

Насправді целюліт не є небезпечним для здоров'я, і він буває навіть у дуже худих. Але якщо вам дуже хочеться з ним попрощатися - є дієві способи.

Масаж сухою щіткою: боляче і не допоможе
В останні роки драйбрашинг рекламували як чудесний порятунок від апельсинової шкірки. Максимум, що може дати такий масаж - оновлення і пілінг шкіри.

Антицелюлітний крем: приємно, але малоефективно
Крем працює тільки на зволоження і візуальний ефект: сяюча і гладка шкіра переливається і начебто приховує недоліки. Але проблему він не вирішує.

Дієти: важко і довго
Целюліт не має жодного стосунку до зайвої ваги, він буває навіть у худеньких дівчат. Схуднувши, ми втрачаємо пружність шкіри і целюліт стає ще помітнішим.

Ліпосакція: боляче і небезпечно
Можливо, в опрацьованій зоні не буде целюліту, але жирові відкладення знайдуть де оселитися ще. Краще працювати над якістю свого тіла в спортзалі.

Біг: довго
При бігу ми добре втрачаємо вагу, а для поліпшення якості шкіри потрібно працювати з більш глибокими шарами шкіри. Целюліт – це фіброз сполучних тканин, це такі щільні грудочки, які потрібно розбити і розподілити рівномірно по тілу. Полюбіть випади і присідання, регулярно стійте на сідничному містку.

Що допоможе? Масаж
Агресивний ручний масаж - найдієвіше вирішення проблеми целюліту. Якщо такий вам недоступний, дійте за схемою три в одному: поєднуйте спорт, дієту і апаратний масаж у салоні. Приберіть з раціону солодке і борошняне, не менше трьох разів на тиждень займайтеся силовими тренуваннями.

Дайте собі слово протриматися так місяць: і на 30-й день побачите, що целюліт став значно менш помітним.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також