Як підібрати ефективну та безпечну маску для обличчя

5506 0

Ми у соцмережах:

Як підібрати ефективну та безпечну маску для обличчя

Застосування косметичної маски часом замінює салонні процедури, дає змогу розслабитись і відпочити від метушні. Обрати засіб відповідно до типу шкіри можна на watsons.ua, де представлений широкий асортимент продукції найвідоміших брендів. А виважено підійти до вибору ефективного та безпечного б'юті-засобу допоможуть наші поради.

Визначаємося з потребами

Різноманіття експрес-засобів часто не дає зосередитися та вибрати реально корисний продукт. Перше правило — орієнтуємося на потреби в поточний момент. Що ми хочемо отримати від маски? Можливі варіанти — живлення, зволоження, усунення зморшок, тонізація, очищення пір, усунення купероза та інші.

Типи та функції

Усі маски для обличчя умовно діляться на три типи:

• які потрібно змивати теплою водою;

• залишки яких треба видалити спонжем або серветкою;

• мономаска або маска-крем, яку можна залишити на обличчі на ніч.

Перший тип зазвичай використовується для проблемної шкіри, яка потребує глибокого очищення. Оскільки засіб має поглинальний ефект, перетримувати його не слід. Гелеподібні маски швидко зволожують і надають шкірі потрібне сяйво. Після використання їх можна не змивати, вбивши залишок до шкіри легкими масажними рухами. Живильні й омолоджувальні кремові засоби для сухої шкіри мають легку структуру та одночасно виступають у ролі нічного крему.

Багатозадачність тканинних масок

Багатозадачність тканинних масок

Накладка з тканини, просочена сироватковим концентратом з гіалуронової кислоти, вітамінів і купи корисних речовин дозволяє швидко отримати бажаний результат. Маска діє буквально з перших хвилин. Наприклад, Juicy з чорницею від Holika Holika містить екстракти ацероли та асаї та збагачена вітаміном Е. Засіб нівелює ознаки стресу, уповільнює процеси старіння та стимулює процеси регенерації.

Вікові уподобання

• У комплекс процедур догляду за шкірою, схильною до акне, варто додати маску на основі глини та вугілля.

• Відмінно живлять молоду суху шкіру легкі засоби на основі меду та вівсянки.

• Чутливу шкіру в будь-якому віці заспокоюють алое та гіалуронова кислота, що входять до складу багатьох базових засобів для обличчя.

• Для ліфтингу та живлення зрілої шкіри придбайте маску з гідролізованим колагеном і екстрактом перлин SNP Red tension Firming у поєднанні з гідрогелевими патчами.

Альгінатні маски молодості

Альгінатні маски молодості

Група альгінатних засобів живлення та омолодження шкіри належить до професійної косметики для обличчя. Краще, якщо засіб підбере та нанесе на шкіру косметолог. Крім альгінату натрію — високомолекулярного природного полімеру — до складу маски входить гіалуронова кислота та інші важливі компоненти.

Обираємо за сезоном

• У теплу пору року віддавайте перевагу засобам з пантенолом, алое, гіалуроновою кислотою, ромашкою та м'ятою, що характеризуються заспокійливим, охолоджувальним і протизапальним ефектом. Правильний вибір — тканинний варіант Scinic My Juicy Bottle.

• В осінньо-зимові холоди та вітряну погоду застосовуйте маски з поживними компонентами типу вівсяного молочка та олії ши, вітамінами А та Е.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також