Як підприємцю отримати велике замовлення без вкладень у просування

368 0

Ми у соцмережах:

Як підприємцю отримати велике замовлення без вкладень у просування

З кожним роком підприємцям-початківцям все важче захоплювати велику частку ринку. Побудова бізнес-стратегій, просування у соцмережах та рекламні кампанії потребують вкладень великої кількості коштів. При цьому потрібно розуміти, що вкладені кошти повернуться лише через певний час.

Але є інший варіант — той, що дозволить вам отримувати великі замовлення одразу, без попередніх витрат. Для цього вам достатньо пройти реєстрацію у Прозорро та стати постачальником публічних тендерів.

Як це працює

Кожного дня в системі Prozorro проводяться тисячі закупівель (тендерів), організованих державними установами зі всієї України. Іншими словами, державні замовники хочуть придбати певні товари, послуги чи виконання робіт, і готові заплатити за це суми від десятків тисяч до мільярдів гривень. В умовах кожного тендеру детально прописані вимоги до предмета закупівлі та постачальника, тому ви легко зрозумієте, в якому з них ви зможете взяти участь.

Суть тендеру полягає в тому, що в ньому беруть участь декілька таких постачальників, як і ви, і кожен з них пропонує свою ціну за необхідний замовнику товар. Той, хто запропонує найбільш вигідну вартість — стає переможцем та підписує договір з покупцем. І не варто хвилюватися через те, що за такою схемою вам доведеться знижувати ціну до неприйнятних для вас розмірів. Бувають ситуації, що різниця між пропозиціями переможця та наступного за ним учасника складає всього 1 гривню.

На що є попит у системі Prozorro

Попри поширений міф, державні установи закуповують величезну кількість різноманітних товарів та послуг. Це може бути що завгодно: від звичайних сірників до складних електронних пристроїв та екзотичних тварин, від послуг прибирання до професійних курсів з підвищення кваліфікації. Ось, наприклад, найцікавіші тендери, за якими приймаються пропозиції просто зараз:

1. Килимові покриття, килимки та килими закуповує Управління адміністративними будинками Державного управління справами у м. Київ за 1,32 млн гривень.

2. Пожежний катер бажає придбати Державне спеціалізоване підприємство «Північна Пуща» за 11,26 млн гривень.

3. Будівництво аеродрому Міжнародного аеропорту «Дніпропетровськ» в Дніпропетровській області, Дніпровському районі готове оплатити Державне підприємство «Фінансування інфраструктурних проектів». Стартова ціна за виконання таких робіт — 5,7 млрд гривень.

Отож, як бачите, кожен підприємець зможе знайти цікавий тендер та стати його переможцем. Розпочинайте працювати в системі Prozorro якнайшвидше, щоб отримати стабільний канал збуту продукції та підвищити свій статус серед потенційних замовників!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також