Як заспокоїти своє тіло

1567 0

Ми у соцмережах:

Як заспокоїти своє тіло

Вона розслабляє і бадьорить, повертає душевну рівновагу і допомагає зібратися з думками. Ванна — ідеальне місце для того, щоб змити з себе втому і відійти від турбот.

Ванна ванная отдых відпочинок свічка З настанням холодів гарна ванна стає справжнім порятунком. Вона зігріває, приносить відчуття безпеки і заспокоєння. Адже тепла вода — природна стихія для нашого тіла.

Ніжність пом’якшувальної ванни

У кожному засобі є речовини, які пом`якшують жорстку воду з крана. Однак краще скористатися ніжною піною або зволожувальним екстрактом з рослинними протеїнами. Найпростіший спосіб пом`якшити воду — розчинити у ванні приблизно півсклянки соди або ж додати відвар лляного насіння.

Терапія ароматичної

Це справжній сеанс ароматерапії. Є ефірні олії, які розслабляють і заспокоюють: лаванда, неролі, мімоза або кипарис. Є олії, які тонізують: розмарин, бергамот, м`ята або герань. Зігрівають апельсин, аніс, пачулі, чебрець. Олія з улюбленим ароматом завжди поліпшує настрій. Можна вибрати вже готові ароматичні концентрати або засоби з додаванням ефірних олій. Така процедура сприяє відновленню правильного дихання, розслаблює, вона знімає стрес і пробуджує почуття.

Свіжість очисної

Ця ванна приносить таке ж задоволення, як і легкий масаж. І робить шкіру ніжною на всіх ділянках тіла. Почніть із занурення в гарячу воду, щоб зволожити шкіру. Потім підніміться, нанесіть скраб і легко масажуйте тіло, особливу увагу приділяючи ліктям, колінам, ступням. Потім знову опустіться у ванну. Не забудьте ретельно змити залишки скрабу перед тим як вийти з ванни.

Енергія морської

Завдяки засобам, до складу яких входять морська сіль, водорості або морська вода, ванна перетворюється в сеанс таласотерапії. Морські ванни мають справді цілющу дію: вони рятують шкіру від токсинів і заряджають її іонами, що благотворно діє на всі функції організму. Лише чверть години в такій ванні повертає сили не гірше, ніж купання в морі або прогулянка берегом. Завдяки вмісту мінеральних речовин "морські" засоби мають антиоксидантні та відновні властивості. Однак не варто користуватися засобами з водоростями, якщо є алергія на йод або захворювання щитовидної залози.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також