Ювілейне у Рівному «йде в ногу» з Європою

3632 0

Ми у соцмережах:

Ювілейне у Рівному «йде в ногу» з Європою

Європейська традиція прикрашати вулиці міст задовго до Різдва та Нового року так і не дійшла до Рівного. Навіть у сусідів в Польщі уже на вулицях — ялинки, гірлянди та інші прикраси та святкові композиції. Рівне ж увечері все ще залишається похмурим і непривітним.

Не чути поки що й про те, щоб хтось активно підтримав ініціативу секретаря міськради Сергія Паладійчука проводити щороку міський конкурс на найкраще новорічне оформлення будівель, споруд, вітрин та фасадів у Рівному. Хоч назву конкурсу уже й придумали - «Новорічно-різдвяна казка» і планують проводити його  з 15 грудня по 19 січня. Тобто, “конкурсні роботи”, за найкращі з яких обіцяли призи, уже мали б помітити на вулицях Рівного. Та поки немає.

Найближча передноворічна подія відбудеться 9 грудня — на майдані Короленка біля торговельно-розважального центру встановлять новорічну ялинку, ту саму “штучну”, яка торік так сподобалась рівнянам. А от головну ялинку Рівного - “бюджетну”, традиційно встановлять на майдані Незалежності, і “запалять” 19 грудня — до Дня святого Миколая. Нових іграшок та прикрас цьогоріч не буде.

Натомість у торговельних закладах Рівного уже кілька тижнів панує святковий настрій. За нашими спостереженнями, особливо це помітно у мікрорайоні Ювілейний. Звичайно ж, це один із методів заманювання до магазину покупців. Але в ці дні хіба що лінивий не їздив навіть із центру міста в торговельні заклади на вулицю Макарова. І не обов'язково за покупкою. А швидше — за хорошим настроєм у ці похмурі дні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також