За тиждень — п'ять похоронів

9561 0

Ми у соцмережах:

За тиждень — п'ять похоронів

Не оголошує вже жалобу за загиблими влада Рівненщини, хоч майже щотижня втрачаємо своїх бійців. Тільки минулого тижня в області поховали п'ятьох чоловіків, які загинули під час воєнних дій на сході. Є інформація про ще двох убитих, проте щоб їх упізнати, родичам потрібно дочекатися аналізу ДНК.

АТО-2 Минулого понеділка стало відомо про загибель 45-річного Олега Тарасюка із Рівного, 35-річного Олександра Суліцького з Квасилова та підполковника ОК "Північ" Віктора Новіцького, якого поховали на рідній Житомирщині. І поки на Рівненщині готувалися до похоронів цих вояків, на Донбасі у цей же день під обстріл потрапила 30-та окрема механізована бригада Новоград-Волинського Житомирської області, у якій служить чимало рівнян. Двох вояків упізнали майже одразу і у п'ятницю та суботу вже поховали. Інформація про загибель інших двох хлопців — із Гощанського та Острозького районів — ще не підтверджена. Їхні батьки поїхали на схід, аби здати аналізи на ДНК. Бо інакше юнаків уже не впізнати, а рідні до останнього не вірять, що шматки обгорілих тіл — це їхні діти... У п'ятницю поховали Ярослава Куришка, родом із села Карасин Сарненського району. Хлопцеві 9 лютого виповнилося 20 років. Юнак був стрільцем 30-ї окремої механізованої бригади із Новоград-Волинського, де з 2013 року служив за контрактом. До служби у війську Ярослав проходив строкову службу, перед тим закінчив школу міліції. У батьків Ярослава залишилася молодша донька, яка навчається у Рівному. Прощалися з Ярославом у п'ятницю. Спершу у Сарнах, а потім у рідному селі, де його й поховали. Тарас Ляшук

Тарас Ляшук
У суботу похорон був у Корці. Родина Ляшуків прощалась зі своїм 27-річним сином. Тарасові 20 грудня мало виповнитися 28. Його, молодшого сержанта, мобілізували навесні. Тарас Ляшук був неодружений. Закінчив коледж радіоелектроніки у Запоріжжі, а потім університет у цьому ж місті за спеціальністю програмування й інформаційні технології. Нагадаємо, що перших загиблих під час АТО Рівненщина ховала наприкінці травня. Тоді загинули Віталій Маринич та Леонід Озеранчук з Рокитнівщини та Андрій Нечипорук із Рівненського району. Найбільше своїх земляків втратила Рокитнівщина. Там вже поховали трьох вояків, двох — на Радивилівщині, у Рівному та Рівненському районі.
Алла САДОВНИК.
tag:АТО


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також