Загинув на Донеччині снайпер з Рівненщини

7688 0

Ми у соцмережах:

Загинув на Донеччині снайпер з Рівненщини

Загинув ще один український військовий, що воював за мир та свободу нашої країни.

Олександр Лехновський народився у 1994 році та виріс у с.Іваннє Привільненської громади. До лав Збройних Сил України призваний у травні 2023 року. Загинув стрілець-снайпер, Герой Олександр,  7 липня під час бою в районі населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області. Вдовою захисника залишилася дружина Олена, а без батька - малолітній син Матвій.

13 липня кортеж із загиблим Героєм буде прямувати за марштрутом: м.Рівне-с.Молодаво Друге-с.Дубрівка-с.Привільне-с.Іваннє-с.Підгайці. Орієнтовний час проходження кортежу через с.Молодаво Друге о 9:30 ранку. 

Усіх небайдужих мешканців Привільненська територіальна  громада запрошує висловити свої почести та зустріти Героя живим коридором. Чин поховання Героя громади пройде у с.Іваннє 13 липня. Орієнтовний час прибуття кортежу до Фігури с.Зелене та траурна хода до місцевого храму відбудеться орієнтовно об 10:30 годині.

- Новина про смерть ще одного молодого та сміливого захисника нашої держави є втратою для всієї громади. Ніколи не пробачимо окупанту жах та біль, які він приніс на нашу землю. Ми висловлюємо наші глибокі співчуття рідним та близьким.Вічна Слава Герою! - йдеться у повідомленні Привільненської тергромади.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також