Замість тримання під вартою - під домашній арешт: у Рівному підозрюваний у вбивстві хоче на волю

1627 0

Ми у соцмережах:

Замість тримання під вартою - під домашній арешт: у Рівному підозрюваний у вбивстві хоче на волю

17 січня рівнянин зарізав знайомого, через 20 гривень. Вбивство сталось біля супермаркету на проспекті Генерала Безручка. Зловмисника затримали. Він перебуває у СІЗО. Однак просить змінити запобіжний захід - з тримання під вартою на домашній арешт.

Ним виявився Олександр Лемантович. Підозрюваного у вбивстві затримали та взяли під варту. Однак, його адвокатка подала апеляційну скаргу до суду. Просила змінити даний запобіжний захід - з тримання під вартою на домашній арешт, повідомляє Рівне 1.

Сам же Лемантович нічого не коментував. Він мовчки сидів на лаві підсудних.На переконання прокурора, є ризики, що обвинувачений буде переховуватись від суду. Більше того, впливатиме на свідків.

Опісля судових дебатів, колегія відправилась до нарадчої кімнати. У висновку суд ухвалив: запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваного Лемантовича залишити незмінним. Тож апеляційну скаргу адвоката не задовільнили.

Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає. Підозрюваний у вбивстві перебуватиме під вартою до 17 березня, за рішенням Рівненського міського суду.  

Читайте також: Поліція вже знає, кого вбили на Безручка та хто це зробив , Наркоман у Рівному зарізав чоловіка через 20 гривень


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також