Здолбунівською та Дубровицькою РДА керуватимуть депутати

6189 0

Ми у соцмережах:

Леонід Власюк. Фото - з його сторінки у Facebook

Уже відомо, хто очолить Здолбунівську та Дубровицьку райдержадміністрації на Рівненщині. Декларації кандидатів на посади цього тижня з’явилися на сайті НАЗК.

Так, Здолбунівською РДА керуватиме 30-річний Леонід Власюк, який з 2015 року працює першим заступником голови цієї ж РДА. Пан Власюк родом з Нової Мощаниці, має дві вищі освіти (спеціаліста з прикладної математики та магістра державного управління). Після  закінчення університету і до 2015 року працював на різних посадах (зокрема, заступником та начальником відділів) в Головному управлінні Пенсійного фонду України. Також у тому ж році пан Власюк став депутатом Здолбунівської районної ради від БПП «Солідарність».

За даними декларації пана Власюка, з дружиною Вікторією він виховує доньку. У родини з майна є квартира на 50 «квадратів» у Рівному та авто «Ford Fiesta Trend» 2012 року випуску.

Головою Дубровицької РДА також стане депутат місцевої ради, але вже від партії «Воля» Олександр Гузич. Пану Гузичу днями буде 42 роки. Працює кандидат на посаду голови РДА у Дубровицькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Як зазначено на сайті управління, пан Гузич на сьогодні – страховий експерт з охорони праці. Раніше він був на посаді завідувача сектора профілактики нещасних випадків та відшкодування шкоди потерпілим на виробництві.

Олександр Гузич. Фото - з його сторінки у Facebook

За даними декларації Олександра Гузича, з дружиною Іриною він володіє квартирою на 75 «квадратів» у Дубровиці, а також автомобілем «Chevrolet Lacetti» 2007 року випуску.

Нагадаємо, що з Нового року новопризначені голови РДА повинні будуть скоротити третину своїх працівників. А відповідно до адміністративно-територіальної реформи, після місцевих виборів 2020 року РДА взагалі мають зникнути.

Хто очолить Млинівську, Дубенську, Володимирецьку, Гощанську, Костопільську, Березнівську та Демидівську РДА читайте у статті «Голови районів: чиновники, міліціонер та син екс-голови».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також