Земля і політика

1338 0

Ми у соцмережах:

Земля і політика

За позитивне вирішення питань, які стосуються отримання земельних ділянок, фракція "Батьківщина" у міськраді Рівного вимагає від підприємців переказувати кошти на рахунок партії.

За позитивне вирішення питань, які стосуються отримання земельних ділянок, фракція "Батьківщина" у міськраді Рівного вимагає від підприємців переказувати кошти на рахунок партії. Таке звинувачення прозвучало від депутата, начальника головного управління Держкомзему області Світлани Богатирчук-Кривко під час сесії міськради. Скандал розгорівся навколо питання про надання в оренду на 49 років понад чверть гектара землі на вулиці Млинівській, 1. Ділянку хотів отримати власник пекарні "Люкс" для її обслуговування та реконструкції розташованих тут будівель. Втім, "батьківщинівці" висловили сумнів у необхідності надання такої великої ділянки під пекарню. Це і спровокувало звинувачення на їхню адресу з вуст Світлани Богатирчук-Кривко.

Коментарі Світлана Богатирчук-Кривко: — Вже не новина у місті, що одна з фракцій, яка має багато голосів у міськраді, беручи порядок денний сесії, починає викликати всіх підприємців, бізнесменів, щоб казати їм: "Ми за вас проголосуємо, якщо ви в партійну касу сплатите певну суму". Я раджу підприємцям цього не робити. А записати все на диктофон і передати хоч раз до суду. До речі, один такий диктофонний запис у мене є. Юрій Запорожець, голова фракції "Батьківщина": — Той, хто сказав це персонально, повинен персонально це підтвердити. Якщо він не може це зробити публічно, хай підтверджує в суді. А позов ми подамо. Правда, ще не знаю — від партії він буде чи від фракції. А причина таких звинувачень у тому, що вибори наближаються, тож почалася боротьба.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також