Рівненський хіромант Жанна Табачук прогнозує, яким буде 2020 рік

8843 0

Ми у соцмережах:

Рівненський хіромант Жанна Табачук прогнозує, яким буде 2020 рік

2019 рік для нашої країни завершився без відчутних позитивних змін. Яким буде 2020? Відома у Рівному психолог і хіромант Жанна Табачук прогнозує, що цьогоріч можна сподіватись на зміни — нехай не так швидко, нехай це будуть не кардинальні зміни, але вони стануть початком поступального руху у всіх напрямках.

Про мир

Робота, яка почалася ще п’ять років тому, у 2020 році нарешті приведе до реальних змін у питанні припинення бойових дій на території України. Повного завершення однак поки не настане. Про кордон будуть домовлятися, але ці домовленості просуватимуться повільно, ніби два кроки вперед і один назад. Та усе ж це буде поступальний рух. Дуже повільне, та порівняно з відсутністю прогресу в минулі роки — це таки просування, і його результати будуть позитивні. Україна повернеться у свої кордони, хоча й не цьогоріч.

Великих потрясінь не буде

У Верховній Раді справи будуть вирішуватися не так швидко, як здається. Деякі ідеї не знаходитимуть підтримки, справи будуть вирішувати довго. Як і раніше, виникатимуть суперечки між фракціями. Результати цих суперечок призведуть до того, що зміни відбудуться хіба лише на папері, але не в дійсності. На жаль, швидко втілити їх в життя поки не вдасться.

Неможливо швидко виправити усі накопичені за багато років помилки, але ми усе ж відчуємо позитив. Будуть провокаційні моменти, пов’язані з представниками попередньої влади. Можлива організація акцій протесту з боку колишніх політиків та державних діячів. Але люди стали мислити більш тверезо, тож до масових акцій непокори заклики «колишніх» не приведуть. Загалом у наступному році державу великі потрясіння не очікують.

Почнуть наводити порядок

В країні нарешті почнуть наводити порядок. Минуле зламати буде дуже важко, ще важче — побороти корупцію. Однак саме наступного року цей процес розпочнеться і приведе до суттєвих дій. Їх буде небагато, але люди відчують позитивні зрушення.

Найбільше «трястиме» медицину

Чи не найбільше потрясінь у 2020 році зазнає медична галузь, але на кінець року ситуація стабілізується. Суть змін в роботі медзакладів хороша, але в їхньому втіленні буде надто багато непорозумінь та хаосу. Та реформа усе ж відбудеться. Тим медичним закладам, над якими нависне загроза закриття, дадуть другий шанс на життя. Загалом зміни в медицині відбудуться, але не так, як їх спочатку планували. У 2020 році почнеться процес переходу на страхову медицину. Буде відчутний відтік лікарів за кордон. Інші країни радо їх запрошуватимуть на роботу. Та виїдуть, звичайно, не всі. У найбільш виграшному становищі будуть ті, що мають приватні кабінети та клініки.

У судах стане спокійніше

В судовій системі настане відчутне полегшення. Загалом робота судів стабілізується, закінчаться атестаційні перевірки, і судді зітхнуть з полегшенням. Однак в самій судовій системі змін поки що не буде.

Трудова міграція продовжиться

Для українського робітничого класу нічого у 2020 році не зміниться — люди й далі будуть їздити на заробітки в інші країни. В Україні тим часом відчуватиметься нестача робочих рук, і роботодавці виходитимуть з того, що є. Суттєвого поліпшення добробуту людей не відбудеться, тож і масового повернення заробітчан додому не спостерігатиметься. Утім, хто хоче заробити, той матиме таку можливість.

Гривня не обвалиться

«Стрибки» курсу гривні будуть, але несуттєві. Принаймні обійдеться без різких коливань. Але й суттєвого зниження курсу долара у 2020 році чекати не варто.

Записала Світлана ФЕДАС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також