Жириновський пакує валізи...

1796 0

Ми у соцмережах:

Жириновський пакує валізи...

Влітку минулого року лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський заявив, що планує повернути собі у власність одне з найбільших в області костопільське підприємство «Свіспан лімітед». Свої наміри політик пояснив тим, що нинішнє підприємство нібито знаходиться на території колишньої пилорами, що належала його діду, костопільчанину Іцхаку Едельштейну. Щоправда, тоді далі заяв справа не зайшла, оскільки пан Жириновський був у нашій державі персоною нон грата. Тиждень тому Служба безпеки України дозволила пану Жириновському в’їзд на територію України.

Влітку минулого року лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський заявив, що планує повернути собі у власність одне з найбільших в області костопільське підприємство «Свіспан лімітед». Свої наміри політик пояснив тим, що нинішнє підприємство нібито знаходиться на території колишньої пилорами, що належала його діду, костопільчанину Іцхаку Едельштейну. Щоправда, тоді далі заяв справа не зайшла, оскільки пан Жириновський був у нашій державі персоною нон грата. Тиждень тому Служба безпеки України дозволила пану Жириновському в’їзд на територію України. Після чого російський політик одразу повідомив, що має намір приїхати в Україну, зокрема, відвідати райцентр Костопіль, при цьому запевнивши, що його візит не матиме політичного підтексту: — Я ніколи не мав бажання брати участь у будь-яких політичних заходах в Україні. Якщо я туди поїду, то тільки з однією метою: відвідати рідні місця мого батька — місто Костопіль, подивитися на фабрику, яку заснував мій дід, побачити те урочище, де в 1941 році були розстріляні мої рідні. Цього разу у своїх коментарях заступник голови Держдуми РФ був більш стриманим. Принаймні про свої наміри, які він озвучив наприкінці червня минулого року — домагатися повернення собі деревообробної фабрики дідуся в Костополі, він навіть не згадав.

Коментарі Голова Костопільської районної державної адміністрації Олександр Садикін: — Будь-яких офіційних підтверджень можливого візиту пана Жириновського до мене ще не надходило. Власне, як і не було до цього часу в мене з ним ніякої особистої зустрічі. Якщо він приїде як посадова особа Росії, то обов’язково відвідає райдержадміністрацію. Я також готовий прийняти його, якщо візит пана Жириновського буде приватним. Коментувати ж його заяви з приводу підприємства «Свіспан лімітед« мені не хотілося б. Це його особиста справа. Якщо він про це говорить, значить має для цього якісь підстави. Щоправда, які саме ці підстави — мені поки що не відомо. Директор ТзОВ «Свіспан лімітед» Володимир Гансюк: — Я очолюю це підприємство відносно недавно. В той же час, наскільки мені відомо, заяви пана Жириновського не мають ніякого обґрунтування. Ні він, ні члени його родини і близько не мали ніякого відношення до нашого підприємства. Я чув від людей, що дід заступника голови Держдуми Росії Іцхак Едельштейн колись жив у Костополі й мав невелику пилораму, щоправда, вона навіть не знаходилася на території нинішнього нашого підприємства. Тому заяви пана Жириновського ми розцінюємо не більш ніж черговий піар-хід. І, відверто кажучи, ми не маємо особливого бажання з ним зустрічатися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також