Рівнянка Наталія Прищепа сьогодні вдруге стала чемпіонкою Європи

16356 0

Ми у соцмережах:

фото сайту чемпіонату Європи

23-річна легкоатлетка Наталія Прищепа сьогодні ввечері на чемпіонаті Європи у Берліні виборола золото на дистанції 800 метрів з бігу.

Це друга перемога Наталки на чемпіонаті Європи. У 2016 році рівнянка також здобула золото на цій же дистанції. Прищепа - єдина жінка, який вдалося захистити титул чемпіонки Європи на цій дистанції.

Сьогодні спортсменка прибігла з часом 2:00.38. Друге місце здобула француженка Ренель Ламот (2:00.62), а третє українка Ольга Ляхова (2:00.79).

Золото Наталії Прищепи стало восьмим для української збірної на цьогорічному чемпіонаті Європи. Ще два золота, нагадаємо, Україні здобув рівненський плавець Михайло Романчук.

Наразі українська збірна – на сьомому місці серед 29 країн Європи, маючи вісім золотих, 11 срібних та п'ять бронзових медалей.

Попереду України – Росія, Велика Британія, Нідерланди, Франція, Італія та Німеччина, тобто країни зі значно кращими тренувальними базами.

Наталка Прищепа, між іншим, тренується на напівзруйнованому рівненському «Авангарді», проект реконструкції якого не можуть виготовити уже другий рік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також