А ви — справжній чоловік?

1278 0

Ми у соцмережах:

А ви — справжній чоловік?

Справжній чоловік, у багатьох випадках, — це чоловік з міцним сексуальним здоров'ям. Насправді ж такий стан людини є результатом складної взаємодії багатьох систем організму, це і психічна діяльність, гормональний статус і загальний соматичний стан. Крім того, важливу роль відіграє нормальна структура і функціонування статевих органів. Сексуальну діяльність можна розкласти на 4 складових...

Справжній чоловік, у багатьох випадках, — це чоловік з міцним сексуальним здоров'ям. Насправді ж такий стан людини є результатом складної взаємодії багатьох систем організму, це і психічна діяльність, гормональний статус і загальний соматичний стан. Крім того, важливу роль відіграє нормальна структура і функціонування статевих органів. Сексуальну діяльність можна розкласти на 4 складових:

  • Статевий потяг — лібідо
  • Ерекція
  • Сім'явиверження — еякуляція
  • Оргазм
Таким чином, розлади в одному з цих пунктів призводять до певного типу проблем і завдають дискомфорт не тільки біологічного, а і психічного характеру.

Однією з таких проблем є еректильна дисфункція

Еректильна дисфункція (застар. — імпотенція) — нездатність чоловіка досягти або підтримувати ерекцію, достатню для проведення статевого акту і задоволення сексуальної активності. При цьому еректильною дисфункцією вважається стан, при якому дані проблеми існують принаймні протягом трьох місяців. При цьому розрізняють декілька видів еректильної дисфункції: 1) Психогенна еректильна дисфункція — в основі: перевтома, депресія, різні фобії й девіації, асоціативні психотравмуючі фактори. У результаті впливу даних факторів кора головного мозку викликає низку негативних впливів на механізм нормальної ерекції. 2) Артеріогенна імпотенція виникає через ураження судин: атеросклероз, травми статевого члена, вроджені аномалії судин статевого члена, куріння, цукровий діабет, гіпертонічна хвороба. 3) Веногенна еректильна дисфункція розвивається через порушення вено-оклюзійного механізму. 4) Нейрогенна еректильна дисфункція виникає внаслідок різних травм і захворювань головного і спинного мозку, а також при ураженні периферичних нервів малого таза (наприклад, після відкритих операцій з приводу аденоми або раку передміхурової залози). 5) Анатомічна (структурна) імпотенція пов'язана з порушенням анатомії статевого члена. Це насамперед виражене викривлення статевого члена (хвороба Пейроні, фіброз кавернозних тіл статевого члена, вроджене викривлення). 6) Гормональна еректильна дисфункція. При зниженні рівня чоловічого статевого гормону (тестостерону) знижується активність даного ферменту і, відповідно, погіршується ерекція. 7) Вікова імпотенція. Вік сам по собі впливає на повноцінність і тривалість ерекції. У літніх людей знижується швидкість кровотоку, рівень тестостерону, чутливість нервової системи й еластичність судинних стінок, що відповідним чином впливає на ерекцію. Після цього переліку стає зрозуміло, що і методи лікування до кожного виду застосовуються різні. Але спочатку потрібно визначити, яка саме еректильна дисфункція має місце, тобто провести діагностику. Правильний діагноз може поставити тільки професійний лікар уролог і тільки після серії аналізів та різноманітних апаратних досліджень. У Медичному центрі «Оксфорд Медікал Рівне» всі необхідні дослідження та діагностика проводиться на найсучаснішому та безпечному обладнанні, що не викликає жодного дискомфорту в пацієнта. При бажанні це все можливо зробити анонімно. Крім цього, ви отримаєте уявлення про стан своєї гормональної та серцево-судинної системи. Методи лікування, що застосовуються, — неінвазивні та приводять до повернення потенції у 98?% випадків. Хочете бути впевненим у своєму чоловічому здоров'ї? Записуйтеся на прийом до лікаря-уролога за телефонами:
(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Або особисто, в медцентрі:
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також