Абітурієнтам паспорти не потрібні?

2699 0

Ми у соцмережах:

Абітурієнтам паспорти не потрібні?

Рівненські одинадцятикласники не поспішають забрати свої паспорти із паспортного столу. Тим часом до закінчення реєстрації для проходження незалежного оцінювання (там потрібно пред’явити паспорт) залишилися лічені дні — до 3 березня.

Коли в інших областях України у паспортних столах не було бланків до паспортів, у Рівному, за словами начальника відділу громадянства і реєстрації фізичних осіб Людмили Петняк, особливої проблеми із видачею цих документів не виникало: — Нині у нас зберігається багато паспортів, забирати які випускники не поспішають. Особливих проблем із бланками цих документів ми не відчували, оскільки мали їх запаси. Зараз також маємо ці бланки. Натомість рівненській випускниці Марії не одразу вдалося отримати паспорт. Дівчина подала заяву наприкінці листопада, і документ мала отримати через місяць. — Я зверталася в паспортний стіл, проте там мені казали, що немає бланків, — розповідає учениця. — Паспорт видали лише наприкінці січня, коли я звернулася до керівництва цієї установи. У школі нам ввесь час нагадують, щоб ми швидше забирали документи і реєструвалися. Адже в останні дні зробити це, може, і не вдасться через черги, які виникнуть у пунктах реєстрації — деякі учні «тягнуть» до останнього.

Оксана КОЛДУН.

Довідка «РВ» Станом на 22 лютого на Рівненщині для тестування зареєструвалося 10310 випускників, з яких 8495 — цьогорічні одинадцятикласники та 1815 — випускники минулих років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також