Аномальне тепло: чим небезпечне бабине літо

1523 0

Ми у соцмережах:

Аномальне тепло: чим небезпечне бабине літо

Фахівці насторожено ставляться до аномалій природи. Будь-які нехарактерні даній порі року відхилення в погодних умовах погано позначаються не тільки на стані нашої планети, але і на здоров'ї її мешканців.

Коли холод настає поступово, організм самостійно бере курс на «утеплення» і легше переносить зміни. Але якщо погода скаче туди-назад, від тепла до холоду і від холоду до бабиного літа, людині доводиться несолодко. Головні болі, перепади тиску, втома — ось що може очікувати кожного. Те ж саме відбувається і при подальшому переході до різкого похолодання.

У період бабиного літа продовжують цвісти деякі рослини, що може викликати бурхливу алергічну реакцію. Так що алергікам варто побоюватися аномального тепла восени.

Радіти сонцю й теплу посеред осені потрібно, але важливо знати межі. Не забувайте, що ласкаві сонячні промені оманливі, а температура повітря вночі вже не літня. Земля з кожним днем все більше охолоджується, тому утримайтеся від сидіння на сирій землі, навіть якщо сонце й припікає. Виходячи вранці з дому, одягайтеся тепліше, краще вдень зняти зайвий одяг, ніж перемерзнути. Переохолодження організму загрожує простудними захворюваннями.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також