Інтерактивні іграшки для малюків: як вибрати інтерактивні іграшки для самих маленьких

395 0

Ми у соцмережах:

Інтерактивні іграшки для малюків: як вибрати інтерактивні іграшки для самих маленьких

Іграшки розвивають уяву, дозволяють дітям набути нових навичок. Гра для дітей - це природний спосіб пізнавати світ. Ми познайомимо вас з інтерактивними іграшками для дітей від 0 до 10 років.

Інтерактивні іграшки для дітей - перший крок до розвитку

Що таке інтерактивні іграшки? Це предмети, з якими дитина може взаємодіяти. Вони видають звуки, виробляють якісь рухи у відповідь на дії дітей.

Інтерактивні іграшки розвивають логіку, пам'ять, уява. Деякі з них навчають дитину розпізнавати фігури, кольори, літери, цифри. Крім того, є цілі інтерактивні комплекси, які в безпечному середовищі знайомлять дитину з оточуючими його речами. А тепер - детальніше.

Підвіски і мобілі

Найперші інтерактивні іграшки в житті дитини - це підвіски на коляску або ліжко.

Мобіль встановлюється на ліжко і виглядає як карусель з звіряток або інших фігурок. Вони яскраві, привертають увагу, їх цікаво розглядати. Часто мобілі оснащені музикою, яка заспокоює і заколисує малюка.

Підвіска на коляску або ліжечко виручає, коли немовля потрібно відвернути або просто пограти з ним. На деяких моделях підвісок є також елементи шелестять, дзвінкі - це розвиває дитячий слух і заспокоює.

Розвиваючі килимки

Розвиваючі килимки включають в себе елементи, які шелестять, дзвенять, відтворюють мелодії - це подобається малюкам. Деякі з них оснащені брязкальцями і гризунками. Немовля вчиться розпізнавати відстань до цікавлять його речей, розрізняти функції і форми предметів.

Бізіборди

Бізіборд - це ігрова дошка або об'ємна фігура. Влаштована вона так, щоб познайомити малюка з різними предметами побуту: застібками-блискавками, гудзиками, лабіринтами, мозаїками, вимикачами, розетками, кнопками і багатьма іншими. З бізібордом немовля вчиться розпізнавати причинно-наслідковими зв'язку: натиснув на кнопку - запалив лампочку, розстебнув блискавку - отримав доступ до предмету в кишені.

Каталки

Каталка - це машинка або інший предмет з коліщатками, який рухається тільки тоді, коли малюк тягне або штовхає цю іграшку. Так малюк вчиться розрізняти спокій, рух, швидкість.

Музичні книги

Малюк може вивчати картинки, одночасно слухаючи історію - це розвиває його просторове мислення. Також він вчиться розпізнавати героїв, відрізняти погані вчинки від хороших, розрізняти емоції. Деякі книги дозволяють батькам записувати казку своїм голосом на диктофон: дитина в будь-який момент може послухати історію, розказану мамою або татом.

Музичні інструменти

Музичні інструменти стимулюють не тільки розвиток слуху. Малюки вчаться розуміти, що одна клавіша видає вищий звук, інша - більш низький. Є предмети без клавіш, за якими для видобування звуку потрібно постукати (ксилофон або барабан), в які треба дути (губна гармошка і сопілка), або які треба потрясти (маракаси).

Ті, що говорять, танцюючі, співаючі ляльки

Сучасні технології дозволяють створити інтерактивну ляльку-немовляти, яка буде просити «їсти», бруднити іграшковий підгузник, плакати. Або ляльку, яка танцює, співає пісні. Крім звукових та інших ефектів, з цими ляльками малюк розвиває ще один важливий навик - проживання певної ролі, будь то мама, тато, лікар, вчитель і т.д. Ляльки та фігурки персонажів дозволяють обіграти різні життєві ситуації і емоції.

У каталозі нашого інтернет-магазину ви зустрінете великий вибір інтерактивних іграшок для малюків і для дітей старшого віку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також