Астрологічний прогноз на 2011 рік

1967 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 2011 рік

З 22 січня Юпітер переходить у знак Овна — ви вступаєте в смугу успіху і везіння, цей стан стане звичним протягом першого півріччя 2011 року.

Овен З 22 січня Юпітер переходить у знак Овна — ви вступаєте в смугу успіху і везіння, цей стан стане звичним протягом першого півріччя 2011 року. Ви будете сяяти і «захоплювати нові території». Ви візьмете реванш за всі минулі невдачі, головне — чітко планувати свій графік і «не ділити шкуру невбитого ведмедя». Сприятливо вирішаться проблеми придбання нерухомості. Самотні Овни зустрінуть другу половину, у багатьох народяться діти. У відпустку та відрядження можна їхати в будь-які краї без обмежень, крім березня і червня. 12 березня Уран зі знака Риб переходить в Овна на наступні сім років — цей транзит принесе Овнам зміни: трансформацію особистості, інтересів, цінностей, еміграцію.

Телець Січень-лютий — час для закладення фундаменту в справах 2011 року. Ретроградний Меркурій у квітні буде провокувати затримки і зволікання у справах — не здумайте затівати новий проект або купувати нерухомість: і те й інше принесе багато проблем і розчарувань. У травні Марс входить в знак Тельця — вдихніть на повні груди і дійте, можна напролом, а краще продумано і обережно, як Кіт — покровитель цього року. З 16 травня в знак Тельця увійде Венера і Меркурій — ймовірність зустріти гідного і заможного шлюбного партнера підвищена. Четвертого червня Юпітер — планета успіху і зірка королів — переходить у знак Тельця і пробуде там до середини наступного року. Це обіцяє добрі зміни: кар’єрне зростання, поліпшення добробуту, цікаві поїздки за кордон, поповнення в родині, а Тельці, які страждали без житла, відсвяткують новосілля в жовтні.

Близнята У плані кар’єри ви вирішите все глобально змінити вже в січні. Спробуйте себе на новій посаді на новому місці. З квітня ви підведете новий ідеологічний базис, який стосується фінансової сфери вашого життя — переосмислите способи заробітку і обсяги витрат. Меркурій і Венера в Близнятах у червні — в бізнесі ви «згуртуєте сили», дасте гідну відсіч ворогам, самоствердитеся і заробите гроші. Сонячне затемнення 2 червня і місячне затемнення 16 червня — вам слід бути уважним на дорогах, уникайте в цей період авіаперельотів, переїздів, великих покупок. З мандрами в далекі країни краще почекати — вони не виправдають витрачених коштів і часу. Особливо вразливі легені і суглоби. З серпня по листопад ділове співробітництво з сильною особистістю допоможе здійснити все задумане, поступово переросте в ніжні романтичні стосунки.

Рак Січень-лютий — у бізнесі, якщо ви погодитеся з умовами гри і на деякий час приймете підлегле становище, в майбутньому досягнете бажаного. Венера в Раку з 4 по 28 липня — налаштуйтеся на романтичну хвилю, стан закоханості, події в інтимному житті вас порадують і відвернуть від рутини. Зросте фізична привабливість, інтерес до свого іміджу, прикрас, красивих речей. Ви змінитесь не тільки зовні, але і внутрішньо. З’явиться впевненість у собі і в своїх силах, що сприяє матеріальному і духовному збагаченню. Для відпустки підходить вересень — вирушайте до Європи. Екзотичні країни протипоказані — ймовірність травм і отруєнь. Жовтень-листопад — не робіть ставку на іноземних партнерів, шукайте співробітництва та співавторства тут, на батьківщині. Не дозволяйте діловим партнерам собою маніпулювати. Всі рішення приймайте самостійно. У грудні доведеться надати матеріальну допомогу родичам. Зробіть це в розумних межах — не на шкоду собі.

Лев З кінця січня закінчується період затишшя — активізуються ділові зв’язки, виявляться затребувані раніше відкладені плани. У березні можуть зірватися заплановані угоди, підведуть партнери, майте запасний варіант і не платіть наперед, навіть якщо ви впевнені на 200%. У травні не забувайте про техніку безпеки, один необережний рух — і ви ризикуєте опинитися в лікарні. З 2 по 28 липня Меркурій входить в знак Лева — можлива зміна місця проживання або умов проживання. Венера у Леві з 28 липня по 22 серпня — період задоволення в любовних стосунках. При сприятливому збігу обставин можливі заручини або зміцнення сімейних стосунків, поява спадкоємця. Марс у Леві у вересні — вам доведеться всі справи робити набагато скоріше, ніж ви звикли. Для відпустки ідеальний час — листопад, підійде все, крім гірських місцевостей.

Діва Рік сприятливий для накопичень, набуття міцного матеріального фундаменту, ґрунту під ногами. У першому півріччі доведеться нелегко — ви повинні чітко знати мету і не звертати уваги на дрібні перешкоди. Це відповідний період для підвищення кваліфікації, навчання, оздоровчого відпочинку в межах України. Спробуйте подивитися на світ філософськи. З липня «зелене світло» у всіх справах і починанням, особливо творчих. Меркурій і Венера в Діві у серпні — відбудеться романтичне знайомство, яке може закінчитися шлюбом. Усі наступні місяці ви будете думати: ця зустріч — випадковість чи закономірність? Це закономірна випадковість, яка зробить вас щасливим. Марс у Діві в листопаді потроїть енергію і дозволить добре заробити, придбати до кінця року автомобіль або заміський будинок.

Терези Рік великого натхнення. Бажання заробити або знайти фінансову самостійність стає одним з провідних мотивів. Лютий-березень — період випробування на міцність. Який би тиск не відчували ззовні, рішення приймайте самостійно, виходячи зі своїх життєвих принципів. Венера в Терезах у вересні — переосмислення своїх любовних стосунків і прихильностей, ви відкриєте своє серце і зважитеся на серйозні відносини. У вересні-жовтні у всьому керуйтеся почуттям міри, але не втрачайте сприятливий момент для поліпшення свого матеріального становища. Уважно придивіться до того, що відбувається навколо вас, багато подій можуть мати особливий знаковий зміст. Перед вами відкриються нові сфери діяльності.

Скорпіон У першому півріччі варто продовжити напрацювання минулого року. Можливі пошуки себе і внутрішнього стрижня в житті, ідеальний час для відпустки та подорожей за кордон, проходження курсу лікування у санаторії. Ретроградний Меркурій у серпні — краще відсидітися в тіні, це не час для відповідальних рішень, серйозних починань. Меркурій у Скорпіоні з 13 жовтня по 2 листопада — коло спілкування розширюється, з’являється бажання працювати в контакті з багатьма людьми. Початок нового періоду в житті, періоду оновлення. Іноді спричиняє поліпшення умов життя, щасливі придбання. Ви станете дуже діяльними, ініціативними у плані створення сім’ї чи врегулювання вже наявних сімейних стосунків: облаштуєте своє гніздо і зважитеся завести дитину.

Стрілець Рік потребуватиме великої енергії, натиску і прогресу, нових форм і методів. Реформістські тенденції, новаторство, відмова від застарілого в житті. Успіх може перевершити всі очікування. З 7 січня по 4 лютого Венера буде перебувати в Стрільці — час кохання і загострення почуттів. Поїздки в далекі країни будуть частими та плідними. Меркурій входить в знак Стрільця в листопаді — доведеться діяти рішуче, щоб розширити сфери свого впливу. Бійтеся інтриг з боку колег — ускладняться службові відносини, що може призвести до службового конфлікту. Сонячне затемнення 25 листопада і місячне затемнення 10 грудня — слід приділити багато уваги своєму здоров’ю, так як в цей період хронічні хвороби загострюються. Поїздки і великі угоди краще скасувати.

Козеріг Сонячне затемнення у Козерозі 4 січня створить напружений фон до кінця свят — будьте уважні до свого здоров’я та близьких. З’ясування стосунків у цей період можуть закінчитися фатально. Перше півріччя несприятливе для фінансових операцій, розміщення капіталу, реалізації надій на прибуток. Займіться доопрацюванням старих проектів, можливе повернення коханців, друзів з минулих років. З липня — прекрасний час для відряджень, відкриттів, переїздів. Добре робити великі придбання, капітальний ремонт. Ваш авторитет зміцниться, можливо, підвищать на посаді. Приймаючи будь-які рішення, довіртеся своїй інтуїції. З 26 листопада по 20 грудня Венера в Козерозі — період сприятливий для знайомств, романтичних поїздок, привернення уваги з боку протилежної статі, закохуйтеся — вам гарантована взаємність.

Водолій Після 16 січня Марс увійде в знак Водолія, що підвищить ваші ділові здібності і примножить добробут. З 4 по 21 лютого Меркурій у Водолії — час поїздок, цікавих знайомств, відкриття нових горизонтів та джерел натхнення. Можливе велике придбання: машини, дачі, квартири. Венера у Водолії з 2 по 27 березня — активізація чуттєвих зв’язків, інтимної сторони особистого життя. Квітень-травень — період сприятливий для складання іспитів, участі в змаганнях, розважальних заходах, виставках. Можливе важливе знайомство. Вересень-листопад — щаслива подія в домі, в сім’ї. Задоволення від сімейних стосунків, від справ батьків і членів сім’ї. У грудні будьте напоготові на службі — можливі проблеми через заздрісних колег і підлеглих, намагайтеся не допустити провокацій, всі угоди та договори повинні бути підтверджені документально.

Риби Січень — незважаючи на свята, досить продуктивний місяць, головне — не розслаблятися і не відходити від справ. З 21 лютого по 9 березня Меркурій в Рибах — для бізнесменів це період збільшення капіталу, підвищення ділової активності. З 23 лютого по 2 березня Марс у Рибах — можливо, доведеться вирішувати багато ділових питань з допомогою силового тиску, і у вас це вийде. Венера в Рибах з 27 березня по 21 квітня — прекрасний час в особистому житті, ваше щастя у ваших руках, тільки «не стискайте Синього птаха занадто міцно» — не витримавши натиску, він може полетіти. Нептун 4 квітня залишає знак Водолія і переходить на наступні 14 років у знак Риб — це сприяє загостренню інтуїції, з’явиться творче натхнення, бажання творити і відійти від стереотипів. Вплив ретроградного Меркурія з 24 листопада по 14 грудня — проблеми заробітку і витрат стають дуже актуальними, утримайтеся від великих покупок предметів розкоші і займіться підвищенням імунітету, неагресивними видами спорту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також