Блискавка влучила у комбінат, який своїм вважає Жириновський

1992 0

Ми у соцмережах:

Блискавка влучила у комбінат, який своїм вважає Жириновський

Найбільше у Костополі підприємство ТзОВ "Свіспан-Лімітед", розташоване неподалік житлових будинків, ледь не згоріло у ніч на 20 липня. Понад чотири години рятувальники з Костополя, Рівного, Березного та пожежні команди з навколишніх сіл гасили палаючий комбінат.

Вогонь спалахнув в одному з порожніх лісопильних цехів. Опівночі густий дим помітили під час обходу охоронці. Чоловіки негайно підняли тривогу. Спершу пожежу гасила відомча охорона. Однак масштаби були їй явно не під силу, тому викликали підмогу. — Поруч із цехом розташовані склади з кругляками, готовою продукцією, стружкою. А ще неподалік є котельня, яка працює на газу. Важко уявити, що було б, якби вогонь перекинувся туди. На підприємстві зберігають деревини на сотні вагонів, — розповідає Дмитро Мельник з прес-служби ТУ МНС у Рівненській області. Постраждалих після пожежі немає, а от покриття лісопильного цеху та складу фасованої сировини згоріло.

 
— Ми встановили, що цех на підприємстві загорівся не через порушення правил пожежної безпеки під час проведення газозварювальних робіт, як вважали попередньо, — повідомив "РВ" Андрій Хіміч з управління Держтехногенбезпеки в області. — Ці роботи були закінчені ще до обіду. Біля півночі у місті вирувала негода, отож пожежу спричинив грозовий розряд, який влучив у дах цеху.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також