Бочка замість труни

5214 0

Ми у соцмережах:

Бочка замість труни

200-літрова пластмасова бочка стала передостаннім притулком 44-річного чоловіка. У цій бочці він понад два місяці пролежав мертвим посеред замкненої однокімнатної квартири на восьмому поверсі будинку на вулиці Вербовій. Якби вбивця зміг винести цю бочку з будинку, загиблий, можливо, так і залишився б "у розшуку", подібно до сотень інших, яких так і не знайшли. Страшну знахідку виявила мати померлого, яка, приїхавши з Італії, потрапила у квартиру сина з допомогою міліції.

Вбивство Вербова

У цьому будинку на вул.Вербовій сталося вбивство
Щонайменше два місяці пролежало тіло вбитого 44-річного рівнянина В'ячеслава у власній квартирі на восьмому поверсі в будинку на вулиці Вербовій, 46. Можливо, лежало б і далі ще хтозна скільки, якби в Рівне не приїхала з Італії мати. Жінка була неабияк стурбована тим, що син тривалий час не відповідає на дзвінки, та не вірила його дружині, яка запевняла, що В'ячеслав її з дитиною покинув і... поїхав добровольцем воювати в зону АТО. Коли пані Тетяна, яка вже більше десяти років живе в Італії й має тамтешнє громадянство, приїхала в Рівне, однокімнатна квартира сина, яку вона сама йому колись купила, була зачинена. До В'ячеслава жінка, як і раніше, не додзвонилася, не відповідала на дзвінок вже й невістка. Сусіди нічого сказати не могли, окрім того, що у вікнах квартири вже не перший день постійно світиться. З цим вона й пішла в міліцію. Мовляв, допоможіть в оселю до сина потрапити, бо він вже давно не відповідає, а тепер і невістка збиває дзвінки... Вбивство Вербова Міліціонери спершу опитали сусідів В'ячеслава, а коли ті сказали, що вже давно його не бачили, викликали столяра. Відтак вхідні двері було відчинено з мінімальною для них шкодою, і мати нарешті змогла потрапити в оселю сина. Квартира зустріла її з правоохоронцями пусткою, відсутністю меблів та незавершеним ремонтом. У кімнаті стояла тільки 200-літрова пластмасова бочка, накрита зверху поліетиленом та в кілька разів складеним покривалом. Один з міліціонерів його припідняв і відразу попросив пані Тетяну не підходити. У бочці був мертвий чоловік. Невдовзі в квартирі вже працювали слідчі та експерти-криміналісти. Хоч тіло мертвого частково розклалося й упізнати чоловіка можна хіба що за зростом, статурою, волоссям та одягом, міліція вже повідомила, що це 44-річний господар оселі В'ячеслав. Втім, не виключено, що на підтвердження буде зроблено аналіз ДНК. Поки ж з УМВС в Рівненській області повідомили тільки те, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, яка трактується як умисне вбивство. І що встановлюється причина та обставини смерті чоловіка, а також особи, які можуть бути причетними до цього злочину. Вбивство Вербова
Експерти кажуть, що буде зроблено й аналіз ДНК загиблого
Нерозголошення інформації про тих, кого підозрює в скоєнні вбивства та причетності до нього, міліція неофіційно пояснює бажанням не насторожити їх передчасно, а затримати. Як і в багатьох подібних випадках убивств виглядає це непереконливо. Тим більше, що після того, як тіло в бочці винесли з квартири й у під'їзді поширився трупний сморід, окремі мешканці будинку, воліючи не називати себе, раптом згадали багато "цікавого". Зокрема, що сімейне життя В'ячеслава з його дружиною Тетяною вже давно не складалося. Мовляв, чи то вона собі "когось завела" на стороні, чи була просто "дурна на голову", але торік В'ячеслав не витримав та залишивши дружину з п'ятирічною донькою, поїхав до своєї матері в Італію. Проте в листопаді Тетяна вмовила його повернутися. Чоловік на її прохання зважив, але невдовзі після повернення в Рівне вже чомусь хотів вигнати дружину з квартири та виписати її, але... зник сам. А Тетяна згодом ходила в дворі будинку та запитувала, хто б за 300 гривень згодився знести з восьмого поверху душову кабіну-бокс та... бочку з будівельним сміттям. Немає сумніву, що ці та інші розповіді й чутки відомі й міліції. Не виключено, що вона вже й шукає чомусь раптово й невідомо куди зниклу жінку як безутішну вдову, вбивцю чи причетну до злочину. До речі, кажуть, що ще два тижні тому Тетяна була серед мітингувальників, які пікетували Рівненський міськвідділ міліції через буцімто побиття міліціонерами в перших числах року хлопців з АТО на вокзалі в Рівному.
Володимир КРУШЕЛЬНИЦЬКИЙ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також