Чим небезпечна їжа з мікрохвильовки?

1892 0

Ми у соцмережах:

Чим небезпечна їжа з мікрохвильовки?

У порівняльному дослідженні «Приготування їжі в мікрохвильовій печі», опублікованому в 1992 році в США, говориться: «З медичного погляду, вважається, що введення в людський організм молекул, що піддалися дії мікрохвиль, має значно більше шансів заподіяти шкоди, ніж користі. Їжа з мікрохвильової печі містить мікрохвильову енергію в молекулах, якої немає в харчових продуктах, приготовлених традиційним шляхом».

У порівняльному дослідженні «Приготування їжі в мікрохвильовій печі», опублікованому в 1992 році в США, говориться: «З медичного погляду, вважається, що введення в людський організм молекул, що піддалися дії мікрохвиль, має значно більше шансів заподіяти шкоди, ніж користі. Їжа з мікрохвильової печі містить мікрохвильову енергію в молекулах, якої немає в харчових продуктах, приготовлених традиційним шляхом». Дослідження показало, що у людей, які вживали приготовлені в мікрохвильовій печі молоко і овочі, змінився склад крові, знизився гемоглобін і підвищився холестерин, тоді як у людей, що вживали ту ж їжу, але приготовлену традиційним способом, стан організму не змінювався. Доктор Ханс Ульріх Хертел брала участь в подібному дослідженні і впродовж багатьох років працювала в одній зі швейцарських компаній. Кілька років тому вона була звільнена зі своєї посади за розголошення результатів цих експериментів. У 1991 році вона і один з професорів Лозанського університету опублікували дослідження, яке свідчить про те, що їжа, приготовлена в мікрохвильовій печі, може створювати загрозу для здоров’я.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також