Чого не варто боятися

1064 0

Ми у соцмережах:

Чого не варто боятися

Деякі сигнали, які посилає наше тіло, зовсім не є свідченням того, що ми на щось хворі. Яких же симптомів не варто побоюватися?

Больові відчуття в ділянці попереку. Таке часто відбувається тільки тому, що людина веде пасивний спосіб життя і працює в офісі. Щоб позбутися цього, потрібно частіше підніматися з-за столу для того, щоб хоча б просто пройтися. В ідеальному варіанті лікарі рекомендують виконувати нескладні вправи кожні дві години.

Пігментні плями. Супроводжують любителів засмаги, які забули скористатися спеціальними засобами захисту. Також це нормальне явище, яке може проявитися з віком. Якщо плями виникають під час вагітності, то боятися не варто: після пологів вони невдовзі зникнуть.

Прискорене серцебиття. Це нормальна реакція організму на такі чинники, як хвилювання, страх; тривале нервове напруження або стрес; виконання фізичних вправ; пробіжка.

Злегка підвищена температура. Як не дивно, але 36,6 не є нормою, яка застосовується до всіх: у багатьох людей природна температура тіла становить 37 градусів.

Короткочасне болюче відчуття в будь-якій ділянці тіла. Це не є симптомом недуги: якщо біль виник на короткий період, то боятися не варто. До лікаря звернутися треба в тому випадку, якщо це почало набувати систематичного характеру і біль триває набагато довше.

У вас несподівано запаморочилася голова. Таке часто відбувається при різкій зміні положення, так що панікувати не варто. Зазвичай стан проходить через кілька секунд. Якщо ж при кожному вашому підйомі зі стільця ви стикаєтеся з цією проблемою, то необхідно звернутися за консультацією до лікаря.

Забудькуватість. Мозок людини багато в чому залишається загадкою навіть для вчених. Однак відомий наступний факт: мозок сам визначає ступінь важливості інформації, що зберігається в пам'яті, й може спокійно «видалити» непотрібні файли на свій розсуд. Отож якщо ви ловите себе на думці, що не можете щось згадати, то це не так уже і страшно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також