«Царя» Данильчука оштрафували за лайку

3166 0

Ми у соцмережах:

«Царя» Данильчука оштрафували за лайку

Ексголову Рівненської обласної ради Олександра Данильчука оштрафували за дрібне хуліганство. Чоловік нецензурно лаявся після того, як піарниця Ольга Ферар на його автомобілі спричинила аварію, в'їхавши у легковик рівненської прокурорки.

Ексголову Рівненської обласної ради Олександра Данильчука оштрафували на 51 грн за дрібне хуліганство, повідомляє Zaxid.net.

ДТП сталось  ввечері 21 травня у Рівному. Тоді піарниця Ольга Ферар, яка перебувала за кермом автомобіля Олександра Данильчука, в'їхала у припарковану Honda. В цей час у салоні перебував і сам Олександр Данильчук. Вони обоє вийшли з автомобіля і почали сварку з власницею пошкодженого авто — рівненською прокуроркою Ольгою Лихач.

Чоловік Ольги Лихач зняв на відео, як Олександр Данильчук каже, що виграє у цій області всі суди, оскільки він тут «цар». Тоді на нього склали адмінпротокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). 

Рівненський міський суд вже розглядав цю справу. На засідання Олександр Данильчук не прийшов. У протоколі екс-голову облради звинувачували в тому, що він нецензурно лаявся, чим «вчинив дії, які порушили громадський порядок та спокій громадян». 

Суддя Дмитро Яковлєв дійшов до висновку, що винуватість чоловіка підтверджується. Доказами, зокрема, стали адмінпротокол, відеозапис з місця події та пояснення очевидців. Відтак його визнали винним у порушенні статті про дрібне хуліганство та призначили 51 грн штрафу.

Крім того, Олександр Данильчук повинен заплатити 496 грн судового збору.

Зазначимо, що за декілька днів після інциденту в чоловіка конфіскували автомобіль, на якому Ольга Ферар спричинила ДТП. Його Toyota Land Cruiser, вартість якого становить близько 2,4 млн грн, відправили на потреби ЗСУ.

Також за два дні після інциденту Олександр Данильчук, який на той момент був депутатом облради від партії «Сила і честь», склав свої повноваження.

Читайте також по темі: Автомобілі повернуть усім п’яним, окрім Данильчука

Піарниця та депутат Рівненської облради «Цар» потрапили в ДТП у Рівному (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також